Pop 84 05-03-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Irene Cara
Breakdance  
00:20
Velkomst
Dav dav, hej hej breakdancer, dropskoger, brøndgraver, deltidsarbejdsfri og andet godtfolk - så er du røget ind i en kasse større musikalske øretæver. Det ikk’ bare 1984, det er også mandag og klokken er 1905, og så er det tid til at lære at stave til Pop 84. Det blir' ikke musikalsk hønsestrik det her, men 55 minutters rå upoleret brugskunst - for nybegyndere, øvede og viderekomne. Jeg er Kim Schumacher, manden der i en ung alder fik hjernen udskiftet med en luftballon – og fra Rosenørns Alle’ i København, byen hvor pølsevognene er en uddøende bilrace - efter at bøfferne er kommet til - det her er Pop 84, du er hjemme igen.


02:18
Synger med
Yeahhh – Mmm Huu – Sure thing – Ah ha


03:26
Midtvejskommentar
Du er på skinnerne af Pop 84 – lydsporet der får dig til at bruge kroppen elektrisk (echo)


05:16
Synger med
Yeahhh - Mmm Huu – Right on


05:31
Outroduktion
Breakdancing og Irene Care er det her der forsvinder


05:38Shalamar
Dancing in the sheets  
00:15
Introduktion
Og så gir’ gruppen Shalamar dig køllehug – slår benene væk under dig og trækker dig ved hårrødderne med til undervisning der lærer dig ligeså meget som blomsterne og øhhhh bierne. Fritstående lagen øvelser med Shalamar – Dancing in the sheets.


11:07Hashim
Al Naafiysh (the soul)  
00:54
Introduktion
Og værsgo du, lad krop og sjæl og musik gå op i en højere enhed sammen Hashim her på Al Naafiysh, på dansk The Soul med Hashim.


02:52
Midtvejskommentar
Musik historien begynder lige nu - du lytter til Pop 84 - du er hjemme igen.


16:13Whodini
Nasty lady  
00:04
Introduktion
Og så er det de to rå rappe rør, som er 2 alen ud af det stykke der kalder sig Whodini. De rap rapper sig gennem fortællingen om hende den skarpryggede fra discoteket - Nasty Lady med hokus pokus Whodini.


04:54
Synger med
oh oh bow bow, oh oh bow bow


04:58
Outroduktion
De to troldmænd Whodini tygger videre på Nasty Lady.


21:20Grandmixer D.ST
Crazy cuts  
00:59
Introduktion
Grandmixer D S T - Crazy Cuts - Warning this record is scratched.


26:25Miquel Brown
Bee-line  
00:16
Introduktion
Fra overflade skrammer med Crazy Cuts, til rigtig dybe insektbid. På med biavler habitten og lad ørerne sætte tænderne i Miquel Brown's honningkrukke på bzzzzzz Bee-line.


04:00
Midtvejskommentar
Du lytter til Pop 84 - du er hjemme igen.


05:28
Synger med
Me too - ah haaa - thats right - Bee-line baby - no no.


06:56
Outroduktion
Bee-line med Miquel Brown.


32:55Men Without Hats
I got the message  
00:36
Introduktion
Og så kan du godt tage at danse i sikkerhed under mændene uden hattes beskyttende skygger. De holder på deres og giver den sådan en på rytmeboksen - meddelelsen er klar - wish you were here - er du med ? - Got the message - Men Without Hats.


05:30
Outroduktion
Men Without Hats og I got the message.


38:40?
?  
00:00
Introduktion
Og så er der flødeskum for øregangene - Pop 84 serverer dessert nu - kan du stave til "future electro breakdance elektrodelagkage" ?


48:18Champagne
Knock me on my feet  
00:30
Outroduktion
USA lagkagen her, var mest lagdelt af B-boys Cutting Herbie, Rock it Man Herbie, Freeez Pop goes my love scratch goes my dub, Art of Noise og deres Beatbox, og George Kranz Din daa daa.


02:38
Farvelkomst
Yep her er det Champagne der bobler sig gennem det perlende Knock me on my feet - og med det er Pop 84 ved at krølle tæerne sammen i alt fald for idag - Pop 84 er efter køreplanen tilbage næste mandag, hvor min gode kollega Karsten Vogel "manden hvis hår ligner et høstgilde" overtar' de musikalske plovfuger har. Jeg er Kim Schumacher, manden der her i 80erne forsøger at stramme ballerne og alligevel holde alle muligheder åbne - og du og jeg tager igen temperaturen på nu-musikken den sidste mandag i marts - det er den 26. - samme tid sted og radiostation. Indtil da, lad vær' at lære vovse at flyve - hvis du bor i etageejendom - og så har du selv bare at ha' det du ved - Wraauuuu - rigtig fantastisk.