Studie 86 25-08-1986 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Pssst, hey du der! Få ørevatpindene ud! Nu begynder virkeligheden.


00:04Midnight Passion
I need your love  
00:24
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag. Se at få flyttet ørene fra højre og venstre hjernehalvdel i retning af P3. Det er mandag, det er 15:05, det er FM’s kilowatt-farlige musikområde, så ved du godt hvor du er henne. De næste 55 minutter får du klemt ørene flade i det eneste sted i Danmark, der tæller. Jeg er Kim Schumacher - manden, der er så doven, at han ikke går i søvne men blaffer. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor folk ser sig om efter en begravelse, når der lugter af blomster. Det her er stedet, hvor licensen stikker dig sådan en musikmaskine. Studie 86 - du vil elske det.


04:03
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 86 - du er hjemme igen.


06:08
Outroduktion
Midnight Passion har svært ved at støre vellysterne, men lader følelserne løbe af med sig alle døgnets 32 timer på ’I need your love’.
Han siger 'støre vellysterne' men mener naturligvis 'styre vellysterne'.

06:22Robin Stanley
Get ready  
00:09
Introduktion
Så er der ved at komme bobler på kogepunktet af Studie 86. Konen, der kommer her, spender rytmeboks og klaphat-track fast til sopranstemmen. Ligegyldigt om du kan forsvare dig mod kærlighedens frontalangreb eller ej, er Robin Stanley oppe på patronerne og fyrer elektroenergisk en gammel klassiker af, ’Get ready’.


04:48
Midtvejskommentar
Mindst snak, mest musik, Studie 86.


05:29
Outroduktion
Robin Stanley vil gerne plukkes i fjerene og gøres grydeklar på ’Get ready’.


11:58Claudja Barry
Down and counting  
00:14
Introduktion
Nu er Claudja Barry ved at tage skridtbeskytter og boksehandsker på. Parforholdet er en slagmark, samleveren en halv nelson, konen har fået knockout, tiden er inde til at nyde sparringspartneren, mens manden går ned på tælling, ’Down and counting’.


07:18
Outroduktion
Claudja Barry får fyren helt ud i tovene, blomkålsørerne stritter og boksertuden brækker på ’Down and counting’.


19:25Steve 'Silk' Hurley
Jack your body  
00:04
Introduktion
Så er det bare med at komme op på tåspidserne, få gang i dansefødderne og lav fritstående øvelser på discogulv med resten reservedelen, du kalder kroppen. Her er Steve 'Silk' Hurley nemlig ved at spænde silketråde ud over elektrofunkens højtspændingsunivers. Op på elektroderne og få gang i gyfferne, ’Jack your body’.


04:09
Midtvejskommentar
Studie 6 - heavy hit remix.


06:09
Outroduktion
Steve 'Silk' Hurley spinder funkelektroniske tråde ud over musik landskabets telegrafpæle på den kropstætte ’Jack your body’.


25:43Prince And The Revolution
Anotherloverholenyohead  
00:03
Introduktion
Så er her remix-orgie. 12 tommer i selskab med manden, der gør stilethæle og skuldervat til nye instrumenter i rockmusikken. Musikprinsen får lynlåsen til at smelte med stemmen, hiver slagboret frem og sætter huller i hovedet på nye elskere. Prince og ‘You need another lover like you need a hole in your head’.


07:34
Outroduktion
Pardans i horisontalhøjde, vrik i hoftehøjde og huller i hovedhøjde. Prince borer dybt med ‘You need another lover like you need a hole in your head’.


33:27Run-DMC
Walk this way  
00:11
Introduktion
Kan du klare løbetur i glat føre, så kommer du godt op at køre nu. Tingene skrider i den rigtige scratch-retning for Run-DMC, der melder grønt lys og opfinder rock-rappen på 'Walk this way'.


04:41
Outroduktion
Der er gang i fodvorterne på vandrelavet Run-DMC og rock i rap rillerne på 'Walk this way'.


38:16Timex Social Club
Rumors  
00:09
Introduktion
Nogen mennesker kan leje munden ud som fluefangere, så meget sladder afleverer de i omgivelsernes øregange. Andre har så stor en kæft, at de kan hviske sladderhistorier i deres egne ører. Timex Social Club ved hvad klokken har slået og er træt af sladder på 'Rumors'.


03:13
Midtvejskommentar
Studie 86, heavy hit remix
[ekko]

05:40
Outroduktion
Timex Social Club opfordrer til at holde op med bysladder og fortage sig noget mere opbyggeligt på 'Rumors'.
[ekko]

44:04Ken Heaven
The calling  
00:29
Introduktion
Her kommer lokkende kaldesignaler fra elektropoppens tynde himmelstrøg. Ken Heaven er musikenglen, der trutter op under skørterne på de labre lokkeduer og får ild i pavestokken med 'The calling'.


05:55
Outroduktion
Ken Heaven hører barokenglene synge synthesizerhimlens falsethøjt og kalde nærmere til gudelige lyster på ’The Calling’.


50:09Modern Mechanical Music
Persia  
02:58
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med det flyvende persiske musiktæppe ’Persia’ og Modern Mechanical Music er Studie 86’s moderne musikmekanik ved at være færdig med at skære tænder i musiktandhjulene for i dag, men Studie 86 er selvfølgelig på arbejde alle hverdage undtagen fredag, og holder hjulene i musikindustrien i gang. Jeg er Kim Schumacher – manden der er så nærsynet, at han ikke kan finde en gulvbas i en 1-værelses, og du og jeg kan file løs med violinbuen henover den musikalske nukultur næste mandag samme tid og frekvens, hvis du tør. Indtil da: pas på kirkegårdsgravere der påstår, at de har hundredevis af folk under sig, og have, du ved, raouw, rigtig fantastisk.
[ekko på ‘fantastisk’]