Klubland 26-11-1986 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Two People
Mouth of an angel  
00:04
Velkomst
Pssst. Hey du der! Så er det med at komme op på frekvenserne. Nu begynder det.


00:12
Velkomst
What baby? ... Uuuhhmm, sounds good to me...
Kommenterer på talen i sangen

00:23
Velkomst
Uuhhmmm


00:47
Velkomst
Dav-dav, god halvaften. Tør sveden af panden og træk licenskortet nærmere. Klokken er for første gang i dag 19.05. Det er onsdag. Her er åbent. De næste 55 minutter får dine trommehinder nogen på huden. Du er inde i det eneste sted i Danmark, der tæller. Jeg er Kim Schumacher - manden der lyder som en personlighedsspaltning, men det er bare stereo. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor gæsterne beder om en gaffel, når tjeneren finder en flue i suppen. Velkommen til din musikverden, Klubland. Du vil helt garanteret elske det.


03:19
Midtvejskommentar
Du er inde i Klubland. Du er hjemme igen.


04:16
Outroduktion
Mundhygiejnisk tosomhed så man hører englene synge. Two people og ‘Mouth of an angel’.


04:24One 2 One
Forward your emotions  
00:07
Introduktion
Så lægger Klubland to og to sammen og spoler hurtigt fremad på følelsesapparaturet. One to One tar’ et teknologisk fodslag op i fremskridtet og trykker på knappen med hastigt fremad. ’Forward your emotions’.


03:22
Midtvejskommentar
Rå rap radio. Klubland.


05:09
Outroduktion
One to one har høje omdrejningstal på følelsernes forsålede dansesko. ’Forward your emotions’.


09:42Cultural Vibe
Mind games  
00:00
Introduktion
Og lad os så trykke på knappen, der får liv i legetøjet i sjælens dybder. Der er kulturelle vibrationer omkring de spil, folk spiller. Don’t fuck with my head. Cultural Vibe vil helst være fri for alle hjernevridningerne på ’Mind games’.


06:26
Outroduktion
Cultural Vibe lader forelskede hjerners vilde forhindringer løbe af med sig på ’Mind games’.


16:14Fingers Inc.
Mystery of love  
00:04
Introduktion
Og så siver kærlighedens mysterium saftigt mellem fingrene. Fingers Inc. spiller sig selv af og løser gåden på ’Mystery of love’.


06:24
Outroduktion
Spindelvævssmuk elektrofunk så man får tårer i øjnene og bliver fugtig på spidsen. Fingers Inc. spiller 120 BPM af på ’Mystery of love’.


22:47Carolyn Harding
Memories  
00:14
Introduktion
Hukommelsen er den del af hjernen, man glemmer med. Carolyn Harding er ved at komme i tanke om, at hun altid kan huske ansigter, hun aldrig har set før. Hukommelsestab og hjertesorger på ’Memories’.


07:28
Outroduktion
Carolyn Harding er sikker på, at du og hun har mødt hinanden før. Hun kan godt huske navnet men ikke genkende dit ansigt på ’Memories’.


30:21J.M. Silk
I can't turn around  
00:05
Introduktion
Og så spænder J.M. Silk blød tekno-romantik og prøver at få partneren til at gå i garnet. Drengene slipper hæmningerne og kaster sig i favnen på funkfølelserne. ’I can’t turn around’. J.M. Silk.


00:40
Midtvejskommentar
Klubland. Fordi Danmark ikke gider høre de sammen 15 lokalhit om og om igen.


03:18
Midtvejskommentar
Klubland.


06:54
Outroduktion
J.M. Silk lufter hestekræfterne og får vrinsk i funkrøret i de hurtige omdrejninger på ’I can’t turn around’, house mix


37:22Fair Control
Symphony of love  
00:05
Introduktion
Dirigenten vipper med taktstokken. Symfoniorkestret gør sig klar til crescendo-klimaks. Bulder i bassen, smæk i bæknerne, trommehvirvler i hjerteregionen når Fair Control spiller op til ’Symphony of love’.


05:14
Outroduktion
De bliver ved og ved. Kærlighedssymfonien vil ingen ende tage. Er man nyforelsket kan man holde sig oppe hele natten. Fair Control og ’Symphony of love’.


42:41Mel & Kim
Showing out  
00:27
Introduktion
Ræk så bare hænder og stænger i vejret. Nu er her blærerøveri ved højlys dag, eller rettere her i skumringen. Mel og Kim her tar’ forskud på weekenden. Fejrer festen nu og hold-up’er talenterne på ’Showing out (get fresh at the weekend)’.


04:56
Outroduktion
Arbejde er godt nok, bare det ikke bruger for meget af ens fritid. Mel og Kim fester løs på ’Showing out’.


47:42Ricky
Bang bang bang  
03:23
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. Klubland bliver tævet ned i gulvhøjde i P3’s Studie 13 af Ricky og hammerslagene fra ’Bang bang bang’. Onsdagsåbent fortsætter med Zita Bøye Møller årgang 60’erne, når Radioavisen er færdig med at vise radioen 20.05. Jeg er Kim Schumacher - manden som en ny hat er steget til hovedet. Og du og jeg kan mødes igen om små 3 uger, hvor jeg for 19. gang fejrer min 18 års fødselsdag og tæsker Studie 86 sønder og sammen i 55 minutters uafbrudt mega-maxi-mester- monster-mix mandag d. 15. december 15.05, hvis du vil være med til festen. Indtil da herl vermen energisk og ha’ det du ved rigtig fantastisk.


53:16Outro
  
00:00
Outroduktion
Sådan. Den sidder lige i øjet. Klokken er 20.