Studie 84 13-02-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00The Gap band
Party train  
00:19
Velkomst
Se så at få slæbt fodballerne om bord, for nu bliver der fløjtet til afgang på Studie 84 - denne mandag's musiktog med afgang fra perron P3.......... Kan du holde på kasketten og klamre dig til skinnerne de næste 55 min, blir' dit musikliv vitaminberiget med funk, ny bølge, electro og måske endda en lagkagemix for enden af togstammen. Jeg er Kim Schumacher - manden som aldrig har ejet et par alligatortrusser og fra Rosenørns Alle' i København - byen der holder åbent hele denne uge pga udsalg - det her er Studie 84.


05:24
Outroduktion
Her Surfer The Gap Band derudaf omborg i Party Train.


05:28Richard Jon Smith
She is the master of the game  
00:41
Introduktion
Om du befinder til vands til lands eller på spanden - ligegyldigt hvor, så er der evige problemer kønnet eller kønnene imellem - Her er det Richard Jon Smith der får mundvand ved synet af den skarp-ryggede heltinde i første togvogn - She is the master of the game and she's playing, så pas på Richard Jon Smith.


09:53Kreamcicle
No news is news  
00:19
Introduktion
Rejsning er at leve som H.C. Andersen sagde og så er intet nyt godt nyt hjemme - Kreamcicle vil hellere se hælen end knæskallen på fulderikken som det her handler om No news is news Kreamcicle.


03:05
Midtvejskommentar
Så er du oppe på skinnerne med Studie 84 - Lydsporet der fører dig ind i fremtiden.


13:53Earth, Wind & Fire
Magnetic  
00:09
Introduktion
Sku' du være i tvivl kører Studie 84 på strømførende skinner - her er elektricitet så gnisterne fyger og elementerne raser - Earth, Wind & Fire er helt elektriske på Magnetic.


19:16Kano
It's a war  
00:19
Introduktion
Gruppen Kano er også ombord på Studie 84 iført fuld krigsmaling, her svinger lindeklæder om kap med spyd og stridsøkser, mens gruppen går på krigsstien for at slå et slag for freden - It's a war med Kano.


25:15Digital Emotion
Don't stop  
00:09
Introduktion
Her lyder det næsten som om Studie 84 sætter af fra skinnerne - Nu er der potenspop med hæse mænd og villige kvinder på - Don't Stop med Digital Emotion.


30:26Trevor Herion
Dreamtime  
03:13
Introduktion
Det lige midt i øjet på eftermiddagen, så Trevor Herion her tar' sig en lur i sovevognen - Jeg kan ikke lade være med at danse mig vej gennem kærlighedens hår, hvis bare jeg kunne smelte ud over dig, drømmer han og går i søvne på Dreamtime - Trevor Herion.


05:19
Outroduktion
Trevor Herion lyder som om han er faldet i meget dyb søvn og har hårdt brug for et rådhusstort vækkeur for at slippe ud af Dreamtime - og så er der appelsinsaft i pladerillerne og kød på den 12 tommers - Lad vær' at hoppe i sædet gruppen Orange Juice skal faktisk lyde som om der er båndsalat på flæsketerningerne på Flesh of my flesh.


36:03Orange Juice
Flesh of my flesh  
40:14?
?  
00:00
Introduktion
Og så er der mere musikalsk båndkage - mandagsudflugten med Studie 84 er nået til spisevognen hvor der serveres 11 min. råcreme - Play that beat, White lines, Freak-a-zoid, I.O.U., Let the music play, og Makin' music. - piskes sammen til et kalorieholdigt USA-lagkagemix - stik stemmegaflen i der er serveret.


50:55The Beepers
Theme from Blue Thunder  
00:05
Outroduktion
USA-lagkagen bestod af grupperne G.L.O.B.E. & Whiz Kid, Grandmaster & Melle Mel, Midnight Star, Yazoo, Freeze, Shannon og Gary's Gang.


00:38
Farvelkomst
Studie 84 er ved at nå endestationen i nakken på radioavisen om et par minuter og er sæføli tilbage imorgen - samme tid sted og frekvens - hvor Finn dobbelthagen Storgård passer butikken - Er der noget du sku ha' sagt så er det 1999 V - Jeg er Kim Schumacher - manden der bruger det meste af hans fritid på seriøst arbejde - og indtil vi høres ved igen næste mandag - bye byyyeeee og ha' det rigtig fantastisk.