Klubland 27-11-1985 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Les Anglaises
Monotone  
00:04
Velkomst
Dav-dav, god aften. Træk tandsættet nærmere. Parker musiktalentet foran højttalerne og klap ørelapperne ud mod højre og venstre stereokanal. Nu skruer Onsdagsåbent op for blusset under pladetallerkensuppen.


00:40
Velkomst
1985. Måneden er november, klokken 19:05. P3 er onsdagsåbent. Jeg er Kim Schumacher - manden som lommetyvene forgæves øver sig på, og fra Rosenørns Allé' i København - byen hvor julemanden går med solariebrune ben. Det her er Klubland - du vil elske det.


02:03
Midtvejskommentar
Du er inde i Klubland - du er hjemme igen.


02:59
Outroduktion
Det er de engelsksyngende juhu-piger med det fransk klingende navn Les Anglaises, der synger den samme sang igen og igen, om tidens ensformige folkefærd på 'Monotone'.


03:02Danseorkestret
Kom tilbage nu  
03:17
Introduktion
Her kommer Danseorkestret valsende, svinger med taktstokker og laver dirigentøvelser over pigen, hvis fødder er foxtrådte ud af den elskendes fodslag på 'Kom tilbage nu'.


03:32
Synger med
Mmjjaaa - hmmm - hvad skrev hun? - uhmm – jaa.


07:39
Outroduktion
Danseorkestret er ude af trit i takt med pigen i jalousi-tangoen - 'Kom tilbage nu'.


07:43Eddie C. & The Soulband
The world turns on  
07:50
Midtvejskommentar
Og der er mere musikalsk galop på Klublands juletravle dansegulv.


08:18
Introduktion
Der er ruffle givet genbrug af galoptraverne 'Daddy was a rollin' stone’ plus ’War', når Eddy & The Soulband slår over i højelektrofonisk skarpt trav på 'The world turns on' - Eddy & The Soulband.
Han siger ’ruffle’, men det giver mere mening, hvis det var ’roughly’ han ønskede at sige. Ordet ’ruffle’ eksisterer, men giver det mening her? Se http://www.thefreedictionary.com/ruffle.

09:16
Midtvejskommentar
Du inde i Klubland.


11:10
Outroduktion
Sådan.


11:20L-Vira
Talkin 'bout Rambo  
11:44
Introduktion
Så er tiden inde til at gribe sig i lianen og svinge vilddyret ud i Rambos krigslegetøjs-jungle. Den lille lort med de store muskler myrder løs. Jo flere, jo hurtigere, jo bedre. Ned med vietnamesere, op med fædrelandsretfærdighed. Skråt op med næstekærlighed og af sted. Frankie goes to Vietnam med L-Vira og 'Rambo'.


14:40
Outroduktion
Dræbermaskinen med vaskebrætmaven stikker musikbajonetten i L-Vira. Der er parringshyl og krigsråb på 'Talkin 'bout Rambo'.


14:56The Beat Girls
Hearts a hurricane  
14:52
Introduktion
Og nu kommer der højtryk over rap-varmefronten langs det kvindebevægelige ligeretsområde. The Beat Girls blæser stormvejr i begge hjertekamre på 'Hearts a hurricane'.


18:15
Outroduktion
Hjertet er ude i strid modvind på følelsernes overdrev. The Beat Girls og 'Hearts a hurricane'.


18:29Force 8
A new beginning  
18:23
Introduktion
Så blæser vinterstormene ind over Klublands dansegulv med en optimistisk vindstyrke otte. Det er Force 8, der puster glød i håbet for fremtiden, hvor alle vi gæstearbejdere får det lidt sjovere ligesom på 'A new beginning' - Force 8.


21:54
Outroduktion
Livsmodet starter på en frisk under anførelse af Force 8 og 'A new beginning'.


22:08Real Life
Face to face  
22:10
Introduktion
Ansigt til ansigt med udfordringerne. Liv i kludene, riv i rocken. Real Life, ' Face to Face'.


25:12
Outroduktion
Ansigt til ansigt stikker Real Life dine ører en i synet med 'Face to face'.


25:24Jack's Project
Nightflight  
26:00
Farvelkomst
Nemlig, sådan. I selskab med Jack's Project og flyveturen 'Nightflight', er Klubland ved at flyve bort i vinternatten i alt fald for denne onsdag. Onsdagsåbent fortsætter naturligvis om et par minutter, når Peter Poul tager førergreb rundt om hyggemuskelen på dig frem til Radioavisen klokken 20. Hvem du er, ku' du også godt tænke dig at vide. Jeg er Kim Schumacher - manden der vidste for meget, desværre for sent. Og du og jeg kan flette tandbøjler næste Onsdagsåbents Klubland samme tid, sted og frekvens, hvis du tør. Indtil da - hold varmen, modet oppe og frisuren i strid modvind og ha' det du ved wwrrraaaauuuuuu - rigtig fantastisk.