Studie 85 05-08-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Hej du, kom bare nærmere. Her lades alt håb ude.


00:04Toyah
Don't fall in love (I said)  
00:13
Velkomst
God eftermiddag. Så kan du godt få vendt ansigtstrækkene i retning af lydbølgerne, for nu er der vuggende rytmer på P3. Det er mandag. Det er 5. august. Skolen er ved at åbne fælden igen for den danske ungdom, men det er i alt fald bedre end at stjæle i butikker. Klokken er blevet omkring 15:05. Nu breder 54 minutters musiklavine ud i fuld, firefarvet stereo lige for ørerne af dig. Jeg er Kim Schumacher – manden som kan se hvem af lytterne, der i dette øjeblik går rundt i dagligstuen kun iført håndklæde. Og fra Rosenørns Alle i København – byen hvor frisørpriserne får håret til at rejse sig på hovedet af en. Det her er Studie 85.


04:32
Midtvejskommentar
Den rigtige musik til den rigtige lytter på det rigtige tidspunkt. Studie 85.


05:05
Outroduktion
Toyah har for ofte brændt nallerne ved dybdeboring i tilværelsens nedre dele og giver råd videre ”Don’t fall in love”.


05:09John Verity
Honesty and emotion  
05:15
Introduktion
Til gengæld kommer John Verity her og står med de vandblå naive øjne på tærsklen til alt det morsomme, forbudte eller stærkt fedende - altså alt det spændende her i livet - og han mener i øvrigt, du skal være åben for forslag og ærlig med tilbudene. ”Honesty and emotion”, John Verity.


08:11
Outroduktion
John Verity er følsom og ærlig på ”Honesty and emotion”.


08:11Eugene Wilde
Let her feel it  
08:33
Introduktion
Og så er her et lille pusterum, inden takten igen griber dig om stokken. Eugine Wilde er ved at rette talentet and og gør klar til en hurtig lektion i, hvordan man stikker fingeren i jorden og tager temperaturen på partnerens velvilje. ”Let her feel it”, Eugene Wilde.


12:51
Midtvejskommentar
Det bedste er altid bedre. Du er inde i Studie 85.


14:00
Outroduktion
Jah, hvis du skulle være i tvivl, så ved Eugene Wilde godt selv hvor talenterne sidder. Han har en kontant måde at lade partnerne få kærligheden at føle på ”Let her feel it”.


14:04Sandra
(I'll never be) Maria Magdalena  
14:21
Introduktion
Og hvis der er een ting Sandra, der kommer her, er sikker på, så er det, at hun aldrig bliver vor tids svar på Maria Magdalena. Storbytilværelsen stiller for store fristelser, livet er for tiltrækkende og fællesskabet sjældent ugens billige tilbud. Sandra konstaterer her ”I’ll never be Maria Magdalena”.


18:54
Midtvejskommentar
Studie 85.


20:04
Outroduktion
Sandra bliver aldrig nogen helgen. ”I’ll never be Maria Magdalena”.


20:02René And Angela
Save your love (for #1)  
20:31
Introduktion
Og der er også andre, der synes, at man skal styre sig lidt og holde mere end en anelse eller syv tommer igen. Det er René and Angela der her kommer og rapper sig gennem funkopfordringen ”Save your love (for #1)”.


25:19
Outroduktion
Spar på krudtet! ”Save your love (for #1)” med René and Angela.


25:13Jeff Lorber
Step by step  
25:56
Introduktion
Og så er her dansefunk på de skrå brædder i Studie 85. Et skridt fører ofte til et andet. Det kan få følger, og før man ved af det, er der nok til en hel spadserertur. Jeff Lorber her er igang med at sætte den ene fod foran den anden og trave gennem nummeret ’Step by step’ - Jeff Lorber.


30:13
Outroduktion
Verden rundt på 4 minutter og 50 sekunder. Et skridt med Jeff Lorber og ’Step by step’.


30:05Julie
I'm in love with Michael Jackson's answerphone  
30:45
Introduktion
Når man sender en hel teenageverden op i idoldyrkelsens allertyndeste luftlag, ja, så kan det være tidskrævende altid at skulle sludre med fans. Her er Julie på ledningen til en kendt sangers automatiske telefonsvarer. ”I’m in love with Michael Jacksons answerphone”.


36:37
Outroduktion
Jae, den lille beundrende Michael Jackson-fan julie får lagt røret på til idolets automatiske telefonstemme.


36:28Disco Mix Club 26/2
March Dancemix  
37:10
Introduktion
Og så stakker megamixer The Judge en musiklagkage fuld af kalorier fra Disco Mix Club.


43:33
Midtvejskommentar
Dancemixet her viser kærlig stolthed på ”Love and pride”, der er sug i Sussudio”, tvivlen råder på ”Change your mind”, der bliver nikket energisk på ”Say yeah!”, stillet spørgsmål på ”Can I?”, lavet hurtige omdrejninger på ”You spin me round” og fremvist lettere grydeklar kærlighed på ”Easy lover”.


50:57
Outroduktion
I de sidste små 900 sekunder har du fået snørret stemmebåndene af King, Phil Collins, Sharp and Numan, The Limit, Cashmir, Dead or Alive, Phil Bailey og Phil Collins en gang til.


50:44Valerie Dore
The Night  
52:22
Farvelkomst
Sådan! Nemlig! I selskab med Valerie Claires instrumentalversion af ”The Night” er tusmørket ved at sænke sig over mandagens Studie 85, men æh Studie 85 er naturligvis tilbage alle hverdage undtagen fredag. Om et par minutter spreder Radioavisen sit klare lys ud over de danske hjem og bringer dig tilbage til virkeligheden. Jeg er Kim Schumacher – manden som nogen synes var den bedste James Bond, og du og jeg kan støde kuglerne sammen igen om lidt over en uge, nemlig onsdag den 14. august 19:05, hvor vi i fælleskab sætter fællesskub i Klubland. Indtil da: gå ud og bliv verdens bedste hjerteven og ha' det du ved – rraaouw – rigtig fantastisk.