Studie 86 03-02-1986 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Pssst… Hey du der med de to næsebor. Så kan du godt begynde og bruge vejrtrækningen hurtigere. Det her er P3.


05:48
Outroduktion
Bronski Beat banker bare takststokken på ’Hit that perfect beat’, boy.


00:05Data
In Blue ... DJ  
00:44
Velkomst
Studie seks, remix.


01:03
Velkomst
Dav-dav, god eftermiddag. Klokken er cirka 54360 sekunder inde i mandag den 3. feb., og du befinder dig den næste time det eneste sted i Danmark, der tæller. Jeg er Kim Schumacher - manden der altid får skåret pizzaen ud i fire stykker fordi han umuligt kan spise otte. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor kragerne og alt andet vender. Det her er stedet, hvor licensen giver dig et ekstra smæk over ørerne. Studie 86, du vil elske det.


06:14
Midtvejskommentar
Data banker den af med sin højteknologiske musik-walkover om følsomme følehorn og vil ses i blot til lyst over alle de erogene zoner på ’In Blue’. Og her er mere med anden lagdeling. ’DJ’.


10:08
Outroduktion
Datas dobbeltudskift fra musikprinteren. ’In Blue’ og ’I love my DJ’.


10:13Vicious Pink
Take me now  
00:10
Introduktion
Så er Vicious Pink ude med malerkløerne og kridte byen højrødt ondskabsfarvet. Her bliver malet med langskaftet penselstrøg. Værsgo at tage dig selv til paletten mens stereoen breder sig ud i ekspressionistiske firefarver og tager et godt greb om hvidtekosten på de to malersvende. Vicious Pink og ’Take me’.


01:38
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 86, din generations musik.


04:57
Outroduktion
Totalenergiske Vicious Pink får udvidet din lungekapacitet med den lyserødt ondskabsfulde ’Take me’.


15:18Bronski Beat
Hit that perfect beat  
01:30
Introduktion
Og så får den lige lov at koge på pladetallerkenen én gang til. Bronski Beat forsøger endnu en gang at opnå den fuldkomne rytme med begge hænder på alle maxitommerne i undergrundstone-remixen af den lurende dejlige ’Hit that perfect beat’, boy. Bronski Beat.


21:11Val Young
If you should ever be lonely  
00:33
Introduktion
Er du omgivet af venner men føler dig alligevel ofte isoleret alene? Så er du ikke alene med den fornemmelse. Hvis du nogensinde igen bliver ensom, så er Val Young her på vej med førstehjælpskassen, hvor låget står på gæstfrit vid gab mens sjælens svalende sygeplejerske breder begge arme ud. Val Young og ’If you should ever be lonely’.


02:45
Outroduktion
Val Young breder arme og ben ud og byder velkommen. Smækker fællesskabets dør op på vid gab på ’If you should ever be lonely’.


26:03Fine Young Cannibals
Suspicious minds  
00:04
Introduktion
Tilværelsen er ikke noget nemt sted at lufte talenterne. Hænger man for længe inde i tosomhedens hygge varme hængedynd melder jalousien sig, når partnerens øjenæbler triller i retning af andre muligheder på menukortet. Her er der servering af Fine Young Cannibals appetitlige US remix af hvordan mistanken er sprunget læk og drypper bitre dryp på følelsernes menukort. ’Suspicious minds’.


00:49
Synger med
I love you… Why don’t you see… See what your’e doin’ to me… Please believe me… No… No way…


05:02
Outroduktion
Mistanken stikker trygheden en på gummerne med Fine Young Cannibals åbenmundede ’Suspicious minds’.


31:10Grace Jones
Musclemix  
00:16
Introduktion
Og så er du i Studie 86’s selskabslokaler og nu på vej ud på dansegulvet i selskab med en stærkt remixet Grace Jones. ’Pull up to my bumper’, ‘Slave to the rhythm’, ‘Warm leatherette’, ‘Private life’, ‘Walking in the rain’, ‘Use me’ og ‘Love is the drug’ er de forskellige lagdelinger på denne her flødeskumsstoppede musiklagkage. Studie 86. Mega-maxi-mester-monster-muscle-mix.


02:06
Midtvejskommentar
Det bedste bliver altid bedre. Du er inde i Studie 86.


05:55
Midtvejskommentar
Mindst snak. Mest musik. Studie 86.


07:48
Midtvejskommentar
Lydsporet der får dine øre op på tæerne. Studie 86.


08:41
Outroduktion
Grace Jones har spillet med de musikalske muskler de sidste 9 minutter på sin kropstætte veltrimmede musik-workout. Les ’Mix doctor’ Adams Muscle Mix.


40:03Joyce Sims
(You're my) all and all  
00:02
Introduktion
Og så er Joyce Simms på vej for at hidse gemytterne yderligere op. Safterne stiger. Synthesizerne formerer sig ved knopskydning. Vocoderne sender sultne signaler ud i ekkoboksens mørke rytmerum. Mens Joyce Simms vil have alt hvad du har at byde på. ’All and all’.


05:08
Outroduktion
Opfordring til alt i alt at få batterierne checket i stavlygten. Joyce Simms og ’All and All’.


45:16Warp 9
Skips a beat  
00:09
Introduktion
Så er her hinkestens-hop ud i elektropoppens yderste grænseområder. Warp 9 bevæger sig gennem måneskinnet mellem planeterne og har svært ved at holde fodslag med virkeligheden. Hjerternes tyngdelov er ophævet, når gruppen springer adskillige slag over i pigefantasien og rytmemønstrene på ’Skips a beat’.


03:59
Outroduktion
Warp 9 slipper jordforbindelsen og lever nu af kærlighed, hjerteslag, ild, kildevand og hinkestenshop på ’Skips a beat’.


49:21The Hudsons
One man's meat  
01:36
Farvelkomst
Jep, nemlig, sådan. I selskab med The Hudsons og deres protein mix af safe sex nummeret ’One man’s meat’ er Studie 86 ved at have læsset sin musikalske kødby af for i dag men får naturligvis kødkrogen i flyveørerne på dig alle hverdage undtagen fredag, hvor chancen spiller Jukebox eller omvendt, og Christian Fanflagstad trutter i to-timers-trompeten om lørdagen. Jeg er Kim Schumacher - manden hvis ansigt får musene til at skrige ”op på stolene”, og du og jeg kan stikke fastelavnsmaskerne sammen næste mandag samme tid, sted og frekvens, hvis du tør. Indtil da gi’ livet en opkvikkende indsprøjtning og ha’ det du ved …. Graaaughhh … rigtig fantastisk.