Studie 83 28-11-1983 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Lime
Angel eyes  
00:39
Velkomst
Dav-dav, god morgen, god middag eller hvad du nu kalder det her tidspunkt på året. Og nej, det er ikke forbi. Det er først lige begyndt. Klokken har netop passeret 15:05, du har fået ørerne i 55 minutters nonstop nutidspop netop hentet hjem fra New York. Jeg er Kim Schumacher – manden som ville deltage i alligatorbrydning, hvis han troede det hjalp noget, og det her er, fra Rosenørns Alle i København – byen der holder åbent hele denne uge på grund af udsalg, Studie 83 i akustisk 3D – det pladehandlerne kalder stereo. Så altså: god eftermiddag englefjæs. Her er dagens første tilbud i brugskunst for øresnegle: ”Angel eyes” med Lime.


05:54
Outroduktion
Og her er det Lime der forsvinder med sine kvieøjne, ”Angel eyes”.


05:59EBN-OZN
AEIOU (sometimes Y)  
00:00
Introduktion
Og så skal du på spa.. sure tær ned ad Broadway på jagt efter ’.. this incredible Swedish girl’, som sangeren laver en sexet studehandel med. Du gør det ikke med mine venner, jeg gør det ikke med dine venner. ”AEIOU (sometimes Y) med gruppen EBN-OZN.


12:57n.y.c. Peech Boys
On a journey  
02:34
Midtvejskommentar
Og så er New York Peach boys i studiet i USA.


17:08Richard Scott
The break  
00:03
Introduktion
Og her kommer Richie Scott med sin overrappede mandfolkeselvros, der lyder til at kunne dække et område på størrelse med Jylland. Ud på gulvet og breakdance men ikke med møblerne eller de andre arvestykker, for her er "The break" - Richie Scott.


21:55Captain Rock
The return of Captain Rock  
00:08
Introduktion
Og så kommer kaptajn hinkesten halsende. Her er mere spacet musik fra den newyorkske storbyasfalt, hvor fodballerne bliver slidt tynde mens du og de andre rør breakdancer til "The return of Captain Rock" med Captain Rock.


30:12C-bank
Get wet  
00:01
Introduktion
Ja, det var Captain Rock, der her sejlede talenterne videre. Og vi bliver lidt i det element, man bl.a. bruger til fremstilling af glidecreme og flødeis. Studie 83"s musikbølge støder nu ind i den første højnode sandbanke. Gruppen C-bank giver dig kommandoen: "Get wet".


36:09David Grant
Stop and go  
00:06
Introduktion
Og dårende dejlige David med efternavnet Grant kan ikke bestemme sig til, og han skal lade den, sangen her, komme eller går. Hjælp ham! Lyt med! "Stop and go" - David Grant.


40:53Madonna
Holiday  
00:09
Introduktion
Og selv om det er mandag kan du jo godt lade øregangene indhalere en musikalsk ferietablet. Den pusher Madonna på "Holiday".


45:57Eddy Grant
Electric avenue  
51:43Bill Summers
It's over  
00:08
Outroduktion
Og her er det så Bill Summers der siger "It"s over". Og det er faktisk tid til at vende ansigtet ud mod virkeligheden igen. Studie 83 er ved at køre af lydsporet i dag, men er selvfølgelig tilbage med musikalsk ætersnifning samme tid og frekvens i morgen. Jeg er Kim Schumacher, manden der aldrig har forstået den dybere mening med udtrykket joggingtøj, og indtil vi høres ved igen, ha" det raouv rigtigt fantastisk.