Pop 84 09-04-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Digital Emotion
Get up, do you wanna funk  
00:06
Midtvejskommentar
Take-off


00:19
Velkomst
Dav-dav, god halvafen. Er du vågen derude? Nu er det nemlig med at få smøget de stereofoniske kraniekryddere ned over flyveørerne, og få trillet talenterne hen til rørradioen. Det er blå mandag. Uheldet har igen ramt dig – du nåede heller ikke i dag at få stillet over på P1; fælden klapper nu!


00:43
Synger med
Get up… Do get up… Yeaaaaahhhhhhhh… Uhhuuummmmmm… Yes indeed


01:11
Velkomst
Jeg ved godt, det har været en hård dag i skolen med timer i sugemærkning og metalsløjd, og nu rasler ulykkerne de næste 55 minutter igen ned over dig. Jeg er Kim Schumacher - manden hvis selvtillid ikke er større, end at han stadig kan gå på vandet. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor man kun skal slikke på den ene siden af frimærkerne. Det her er Pop 84. Du er hjemme igen.
Ekko-effekt på de sidste fire ord.

03:31
Synger med
Yeah… Get up… Action… Action… Action… Mmmmmmmuuuuuuhhhhhhhh!


05:19
Outroduktion
'Get up' med Digital Emotion


05:38Torch Song
Prepare to energize  
00:12
Introduktion
Og hvis hjernecellerne er grå, livet er et halvsurt trut i kohornet og batterierne slidt ned, så er der energi at tappe hos gruppen Torch Song. Gør dig klar til en rock-kvikker. ’Prepare to energize’ med Torch Song
Ekko-effekt på de to sidste ord.

10:58Rockwell
Somebody's watching me  
00:19
Introduktion
Og så kan du godt læne dig tilbage i sofagruppen og nyde udsigten over sjælens bakkede paranoialandskab. Du skal til psykriatrikeren, som vi kalder det indenfor Valby bakke, i selskab med gruppen Rockwell på den forfølgelsesvanvittige ’Somebody’s watching me’.
Ekko-effekt på de tre sidste ord. Kim Schumacher vrøvler og kalder Rockwell for en gruppe. Det var blot en enkelt person, Kennedy William Gordy.

15:03Tyrone Brunson
Fresh  
00:03
Introduktion
Det er hverken 60’er-flip, 70’er-betonrock eller 80’er-hønsestrikbeat det her, men derimod noget helt friskt. Spørg bare Tyrone Brunson, der presser sig i rillen på scratchede ’Fresh’.
Ekko-effekt på det sidste ord.

02:40
Midtvejskommentar
Warning… this record is scratched…
Lavet som jingle

04:24
Outroduktion
Tyrone Brunson med frisk fabrikeret funk. ’Fresh’.


19:32Master Genius
Let's break  
01:05
Introduktion
Og her er så en musiktorpedo, der går rent ind i bugen på ghettoblaster. Lad os knække os fætter storhjerne. ’Let’s break’, Master Genious.


02:45
Midtvejskommentar
Du lytter til Pop 84 - du er hjemme igen.


24:59Koto
Japanese war game  
00:04
Introduktion
Eller på dansk, Koto med ’Japanese war game’. Ia-ia-iaaaaah.


03:18
Midtvejskommentar
Du er på skinnerne af Pop 84 - lydsporet der får dig til at bruge kroppen elektrisk
Jingle. Kraftig og langvarig ekko på sidste ord.

06:05
Outroduktion
Kotos musikalske forårsrulle, ’Japanese war game’.


31:09Jenny Burton
Remember what you like  
00:14
Introduktion
Du er forelsket, men m/k’eren du har kastet din blytunge kærlighed på skulderne af er lidt cool, så du tit må nøjes med minderne. Det kan jeg godt genkende, og det kan Jenny Burton også, på ’I remember what you like’.


05:13
Outroduktion
Jenny Burton kan godt huske, hvad du kan li’. ’Remember what you like’.


36:28Kofi & The Lovetones
Countdown (Megamix) (here I come)  
00:21
Introduktion
Og så er du og jeg gået ind i nedtællingsfasen frem til dagens kaloriebombe, der eksploderer i øregangene på dig om ikke så forfærdelig mange minutter. Men inden da tager Kofi and Lovetones os til tælling på din tålmodighed på ’Countdown’.


03:55
Midtvejskommentar
Mindre snak. Mere musik. Du letter med Pop 84.


05:47
Introduktion
Og værsgo: så er der avanceret lyd-beats for viderekomne. Du kommer til at møde Laid Back, Run-DMC, Twilight 22, Rockers Revenge blandt mange andre, som du aldrig har hørt dem før. Stem gaflen i! Her er Pop 84 lagkagemix.


42:24?
?  
06:20
Outroduktion
Denne mandags lagkagemix bestod for en vis del af ’White Horse’, ’It’s like that’, ’Electric Kingdom’, ’Play at your own risk’ og ’Automatic lover’.


48:46Lama
Love on the rocks  
01:46
Farvelkomst
Og så sidder den der! Lige i øjet. Klatten her i pølseenden fra gruppen Lama på denne rundtur. Pop 84 sætter igen termometret skråt op i musikkulturen om en uges tid rundt regnet og cirka, nemlig næste mandag, hvor det bliver P3s musikalske natredaktionsugle Carsten Vogel, der sætter sig på styregrenen. Og du og jeg mødes om 503 timer fra nu, nemlig mandag den 29. april og får noget op at stå igen. Jeg er Kim Schumacher - manden hvis rygte er adskillige decibel bedre end virkeligheden. Og indtil du og jeg mødes igen engang i den nærmeste fremtid, så har du bare at ha’ det du ved – raouw - rigtig fantastisk.
Ekko-effekt på de to sidste ord. Kim Schumacher henviser til en udsendelse den 29. april. En sådan en findes ikke. Men 503 timer passer med den 29. april.