Studie 88 12-12-1988 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt Hjælp! 
Uds. tidspunkt: 15:05 - 16:00
Sidst rettet af: Henrik Skytte, 03-04-2015 (fredag)
Beskrivelse: 'Fødselsdagsmix'
2.00:1012:45Max Mix Max Mix 7 Megamix: Club House - I'm a man/yeke yeke, Yazz - The only way is up, Yello - The race, S-express - Theme from s-express, Funhouse - Dancin' easy, Steve Clark - You can say to everybody, Michael Grant - Don't turn your back, Silver - Let me be your love, Alan Cook - I need somebody to love tonight.  
4.21:0008:22Music Factory Mastermix Issue 27 United "house" nations Megamix: The Beatmasters - Burn it up, Risse - Housetrain, Mac Thornhill - Cruel world & Who's gonna ease the pressure, Nitzer Ebb - Join in the chant, Inner City - Big fun. 
5.29:2210:15Music Factory Mastermix Issue 28 M & M killers (legacy of the acid reign) Megamix: The Todd Terry Project - Back to the beat, Freddie Jackson - Crazy (for me), Phase II - Reachin', The Minutemen - Bingo bongo, Tony Terry - Young love, The Sound Assassins - Get out of my house, Ecstacy - Ecstacy (don't do it), Michael Jackson - Wanna be startin' something, Yazz - Stand up for your love rights, Royal House - Dirty beats, Masters At Work - Alright alright, Wicky Wacky - Let's get down, Noel - Out of time, Class Action - Weekend, Brat Pack - So many ways (do it properly, part 2) 
6.39:3711:46Various Bolero mix 4 Megamix: Ralphi Rosario - I want you, Raul - Guitarra, Tatjana - Chica Cubana, Club House - I'm a man / Yé ké yé ké, MC Miker "G" & D.J. Sven - And the bite goes on, Fancy - Flames of love, Green Ice - A happier time, Code 61 - Stand by, Boytronic - Don't let me down  
7.51:2304:13Humanoid Stakker humanoid  
Total 55:36 minutter.