Studie 85 24-06-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
God eftermiddag - kom nærmere - nu er der høvl på P3.


00:03Philip Oakey & Giorgio Moroder
In transit/Goodbye bad times  
00:55
Velkomst
Dav dav, god eftermiddag. Så er det med at trille de sidste rester af personlighedsspaltningen, hen til det du praler med af højttalerne. Klokken er for første og eneste gang i dag 15:05. Sommerferien fortsætter lige nu, hvor du og jeg samler livet op - der hvor vi slap sidst. Hvem du er, burde flere blive advaret imod - Jeg er Kim Schumacher, manden der holder ialtfald 3 psykiatere uden for de arbejdsløses rækker og fra Rosenørns Alle' i København, byen som amerikanerne kender under navnet Sverige. Det her er 54 minuters bid af Danmarks bedste musikkage - Studie 85.


04:26
Midtvejskommentar
Det bedste, altid bedre - Studie 85.


05:39
Synger med
Goodbye bad times - Goodbye ever more - walk out your door - goodbye - goodbye ever more.


06:04
Outroduktion
Det de 2 diskodrenge - Giorgio Moroder & Philip Oakey som basker krisetiderne en og vinker med stinkelapperne på Goodbye bad times.


06:11Dead Or Alive
Lover come back to me  
06:45
Introduktion
Og så ka' du godt spænde patronbæltet fast, hanke op i revolverhylsteret og gribegøjet rundt om skydetøjet - for her kommer en efterlysning. Hvor er elskeren henne ? få ham eller hende slæbt tilbage til hjemmet - død eller levende - Dead or Alive - det er underordnet - Lover come back to me.


10:38
Midtvejskommentar
Du'e inde i Studie 85 - Du'e hjemme igen.


11:47
Introduktion
Sådan!


11:47Hitlist
Into the fire  
11:58
Introduktion
Og her kommer en flok musikalske brandmænd og sætter endnu mere fart i Studie 85 - Det er gruppen Hitlist - der lader løbeilden rende hen ad øregangen på dig - Into the fire.


16:50
Outroduktion
Gruppen Hitlist, har bredt sig som en steppebrand de sidste 5 minuter, med den fængende - Into the fire.


16:54Paul Hardcastle
Rain forest  
17:13
Introduktion
Og fra asken og ilden, til ud i vandet - Studie 85 trækker dig fra de varme ø'ers evige brandmærker, ind i svalende tropeskove her - Paul Hardcastle tæller mere en nineteen regndråber, på sin instrumentale vandmåler - Rain forest.


20:08
Outroduktion
Funkdråberne drypper tungt melodisk fra Paul Hardcastle's forgreninger på - Rain forest.


20:12Skipworth & Turner
Thinking about your love  
21:00
Introduktion
Så er der hoftegang i øjenhøjde og vrid i gyfferne - 2 frække funkere kommer vuggende og har kun en ting i hovedet - Skipworth & Turner, tænker udelukkende på dig - Thinking about your love.


25:39
Outroduktion
Der er klimaks i stemmebåndene på Skipworth & Turner på - Thinking about you.
Hmm, her glemmer han da vist den korrekte titel på nummeret :-)

25:40Divine Sounds
What people do for money  
26:07
Introduktion
Og er det ikke Sex, Drugs and Rock'n'Roll tilværelsen handler om, er det i skyggen af arbejdsløsheden - penge. Vi er alle ludere for vor herre, nu er det kun prisen vi taler om. Her er den guddommelige lyd fra klingende mønt på - What people do for money med Divine Sounds.


29:44
Outroduktion
Suk hjerte, brist ikke. Du har en lønkonto, du ved det ikke. Her slår sukkende bro mellem gruppen Divine Sounds med nummeret - What people do for money.


29:50Grandmaster Melle Mel & The Furious Five
The Megamelle Mix  
32:08
Introduktion
Hvis du er i tvivl, så er dine ører ved gnave sig vej, gennem en musiklagkage, stablet på benene af Grandmaster Melle Mel & The Furious Five's bedste. Det er Step Off, The Message, Beat Street, New York New York, World War 3 og Its Nasty, Genious of Love med rapkongen Melle Mel.


34:47Sanny-X & P-Rez
Splashdown (the hip-hop)  
34:54
Introduktion
Det er engelske supermixie Sanny-X, der har tævet Melle Mel's megamix sammen til det diskobat, som du lige fik på ørerne. Og her kommer mere mega maxi mix, kan du kende de forskellige lagdele af "the Hip Hop" der er på vej her - Splashdown.


38:54
Outroduktion
Nemlig, Sanny-X sprøjtelakerer Studie 85 til med Hip Hop splash'et - The Splashdown.


38:54Fee
CIA  
39:14
Introduktion
Og så det på med den skudsikre vest, frem med spion kikkerten og pas på de hurtige agenter iført luskebukser, der kommer dansende lige i hælene på dig. Her er der noget så sjældent som politisk disko. Lev lær og lyt, gruppen Fee med agenterne i den hemmelige tjeneste verden over, på - CIA.


45:00
Outroduktion
Gruppen Fee, lister rundt i agenternes hemmelige underverden og nynner på CIA.


45:00Telex
L'amour toujours  
45:21
Introduktion
I ønskedrømmene og de billige romanblade, sejrer gud og kærligheden til sidst. Det er også tilfældet med gruppen Telex og dens følelsesfulde morsesignaler, der her bliver trykket af på det lille frankofile pariserhjul - Toujours L'amour .


47:15
Midtvejskommentar
Du er inde i Studie 85 (sagt på fransk?)
Aner ikke om dette er korrekt eller hvordan det staves - kan ikke en dyt fransk :-)

48:16
Outroduktion
Telex med Toujours L'amour.


48:12Bedlam
Tiger Feet  
48:28
Introduktion
Og så det op på tigerstriberne med gruppen Bedlam og Tiger feet.


50:18
Outroduktion
Gruppen Bedlam og Tiger feet.


50:15Music Academy
Ringing the bell  
53:23
Farvelkomst
Ja ka' du høre, tiden er ved at være inde, hvem ringer klokkerne for - Studie 85 underholder dig alle hverdage, undtagen fredag og giver dig om et øjeblik tiden for dykkerklokker, når uret slår 16 og radioavisen svømmer over og sætter dagligstuen under vand, med frisk fangede nyheder. Sådan, nemlig, jeg er Kim Schumacher, manden de gav mere end skolepengene tilbage, bare for at blive fri og du og jeg kan mødes igen og slå klokkerne sammen endnu engang, mandag 15. juli, samme tid sted og frekvens, hvis du tør. Indtil da, forsøg at misbruge sommerferien, så godt du ka' - husk det er kun forbudt hvis det blir' opdaget og ha det du ved wrauuuuu rigtig fantastisk.