Studie 84 02-01-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
[Introduktion af DR-speaker]
De lytter til program 3 - klokken er lige straks femten-nul-fem


00:05Stephanie Mills
Pilot error  
00:02
Velkomst
[DR Speaker fortsat]
Og her har vi så Studie 84... Kim Schumacher er i studiet.
Højest usædvanligt at en DR-speaker taler henover Kim's udsendelse!!

00:18
Velkomst
Dav-dav - så er det med at holde på hat og trusser, spænde de løse tænder og sikkerhedsselen - for nu stiger du overmodigt om bord i årets første strømlinede musikstudie, model 84. Jeg er Kim Schumacher - manden der står aberne et trin nærmere end resten af menneskeheden, og fra København - byen hvor halvdelen af de fulde svenskere er danske - står her på startbanen i Rosenørns Allé Stephanie Mills klar og laver koks i kaptajnens cockpit på nummeret "Pilot error", der er startsignalet til takeoff på prøveflyvningen af Studie 84 - lydsporet der fører dig ind i fremtiden.


03:08
Midtvejskommentar
Du er ombord i ... Studie 84


06:23Shalamar
Dead giveaway  
00:02
Introduktion
Og så er der toldfri varer i det tynde luftlag - de dyre velduftende Shalamar skuer skarpt igennem dig og afslører dine spil, når du skal finde en partner at holde i hånd eller hvor du nu holder din partner. Shalamar med "Dead giveaway".


02:53
Midtvejskommentar
Du står med begge versefødder dybt begravet i Studie 84 - lydsporet der ER fremtiden.


11:20Thelma Houston
Just like all the rest  
00:03
Introduktion
Du skal ikke tro du er noget - du er én af dem der går tolv på dusinet af. Ordene er ikke mine, men Thelma Houston's, der tygger dig igennem og spytter dig ud på "Just like all the rest".


03:57
Outroduktion
Her er det Thelma Houston der pakker talenterne sammen og drøner af på nummeret "Just like all the rest".


15:22Fab 5 Freddy
Change the beat  
00:06
Introduktion
Og så skal du over i noget helt andet - et helt andet fodslag som de siger på Fyn. Til noget helt andet konfitti-knas som det kalder det i Jylland. Over en helt anden rytme som de kalder det øst for Storebælt, Bornholm iberegnet. Her kommer grafitti-kunstneren Fat Five Freddy fra New York og rårapper sig gennem solonummeret for mundspray: "Change the beat" - eller som franskmændende kalder det: "Chance le beat".


20:23Aural Exciters
Chinese rap  
00:05
Introduktion
Og Studie 84 bliver hængende i lydbilledet og fortsætter med at være lige så rap-kæftet nu som sidste år. Få et fast greb om forårsrullen - stik hånden i mango-chutnien (??) og nyd menuen ombord på Studie 84 i selskab med de ophidsende hørekiks "The Aural Exciters", der disker op med "Chinese rap". Kan du sige ... "Chau main"??


25:25The Jonzun Crew
Electro boogie encounter  
00:08
Introduktion
Det er jo ikke bnoget hvilehjem det her. Luk vinduet op - træd ud til fritstående øvelser i rum, for her er dagens breakdance-tilbud anbragt lige østen for poprock-solen og vesten for moonwalk-månen. Johnzun Crew tager sig sammen på "Electro boogie encounter".


30:16N.O.I.A.
The rule to survive (looking for love)  
01:47
Introduktion
Skaf først en masse penge...
Se dig så hellere om efter kærlighed.
Fix derefter dit rygte ...
Jeg har mødt dine venner ...
Lad være med at løbe fra berømmelsen ...
Bid hugtænderne sammen.
Gør dine planer til virkelighed ...
Du er ung og stærk.
Hvis du yder dit bedste nu ...> Bliver dit liv til kærlighed.
Gå på kig efter kærligheden ...
... med NOIA.
Introduktionen foregår over ét minut, hvor Kim oversætter teksten der synges. En detalje, der med tydelighed viser hvor meget research Kim laver før hver udsenselse.

35:56Cybotron
Cosmic raindance  
01:02
Introduktion
Det har været én af de dage hvor jeg vil gøre noget ved mit nytårs-forsæt om at købe et gravsted, men så får på fornemmelsen, at jeg nok kommer til at drukne og ikke får brug for det. Hvis det sker - ja så har jeg ihvertfald elementerne på min side. "Cosmic raindance" - mand i regn - er du med ... med Cybotron.
Den sidste sætning er ret svær at høre.

03:36
Outroduktion
Her ender den kosmiske regndans under ledelse af Cybotron længere ude i rummet, mens du nu får serveret ombord på Studie 84 jomfruflyvning. En tårnhøj amerikansk lagkagemix af - ja... hvor mange af sangende genkender du? Værsgo' der er serveret ...


39:46The Mufflers
Put put  
51:44Cori Josias
Takin' it straight  
00:02
Outroduktion
Specialmixet amerikansk musiklagkage, der for det meste bestod af mænd uden hatte, In deep, nummeret "Russian roulette" med Vanadium, Kraftwerk, Taco, Heaven 17, Michael Walden, Peter Shilling og Rockers revenge henover Heaven 17 til slut.


00:39
Farvelkomst
Og oven på det er Studie 84's prøveflyvning ved at løbe tør for brændstof - i alt fald for i dag. Du kan selvfølgelig "take off" igen i morgen, hvor Finn Hagen Storgård tanker op samme tid, sted og frekvens. Har du noget du skulle have sagt, så er det 1999 København V - lad mig læse hvad dansklæreren har lært dig i skrivning. Jeg er Kim Schumacher - manden som ofte får hjernen i klemme i lynlåsen, og indtil vi høres ved igen næste mandag ... ha' det rigtigt wraaauuu fantastisk.


02:34
Farvelkomst
[Outroduktion af DR-speaker] Og hermed forlader vi Studie 84 - Kim Schumacher var i studiet.