Pop 83 14-11-1983 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00X-Ray Connection
Replay  
00:31
Velkomst
Så er det med at få vækket ungerne, banket naboen op, slæbt sutterne hen til radioen og skrue op for volumen - et fint ord for lydstyrke - og holde døre og vinduer lukket, så du ikke generer pejlevognen. De næste 3.000 sekunder er nemlig affyringsrampe for en sending USA-plader på 12 tommer - musikindustriens forlængede potens, der nu bliver fyret af. Jeg er Kim Schumacher - manden der hilste opfindelsen af suppeterningen velkommen, og det her er fra Rosenørns Allé i København - fiskernes paradis - Pop 83, lydsporet der fører dig ind i fremtiden.


05:21Techno Lust
Woman/Wild safari  
00:01
Outroduktion
De spiller den igen og igen: "Replay" med X-Ray Connetion.


00:04
Introduktion
Og nu går teknologi og sex op i en højere enhed under en vild safari, åbenbart på jagt efter kørvel (som det hed før kvinder holdt op med at finde sig i dét)! "Woman skråstreg Wild Safari" med Techno Lust.


12:09Tom Browne
Rockin' radio  
00:12
Introduktion
Og kunsten stiger, morskaben fortsætter. The Sjov Must Go On, eller som Tom Browne her synger: "Lets get on with the show" på sangen "Rockin' radio" ... Tom Browne.
"Sjov er ikke en stavefejl - men en joke fra Kim.

00:39
Synger med
Yeeaahhh ....
Rock ...
Show ...


17:11West Street Mob
Break dance - electric boogie  
00:16
Introduktion
I New Yorks gader er de unge i en vis udstrækning holdt op med at stjæle tasker fra gamle damer, starte indbyrdes bandekrig eller sparke deres gamle mor, og har istedet kastet sig ud i Break Dance - en slags fritstående øvelser på gulv, hvoraf én af dem kaldes "Electric boogie" ligesom sangen her i selskab med Vestergade-banden - West Street Mob.
17:05

22:12G.L.O.B.E. & Whiz Kid
Play that beat Mr. D.J.  
00:08
Introduktion
Og mere af samme skuffe: En verden af computer-genier - Globe and Whiz Kids, der opfordrer disk-springeren til at holde takten på "Play that beat, Mr. DJ".


27:09Shirley Lites
Heat you up, melt you down  
00:16
Introduktion
Og så er der erotisk kernefysik for viderekomne. Forskeren bag det næste projekt her varmer dig op til du når atomreaktorens nedsmeltningspunkt hvis du giver hende lov. Shirley Light - "Eat you up, melt you down".


06:10
Outroduktion
Jaaah - her forsvinder Shirley Light med "Eat you up, melt you down".


33:24Freeez
Pop goes my love  
00:30
Introduktion
Og så en gang tekno-teenage-kærlighed. Her bliver scratchet, dubbet og mixet så det går lidt for tidligt for gruppen Freeez på "Pop goes my love".


40:44Pamala Stanley
I don't want to talk about it  
00:20
Introduktion
Pamala Stanley er en dame med problemer, som hun ikke vil snakke om. Og det gør hun så uafbrudt de næste seks minutter og to sekunder på "I don't wanna talk about it" ... Pamala Stanley.


00:38
Midtvejskommentar
Come on Pam - tell them, baby ...


45:59Marx & Spencer
Stay  
02:36
Farvelkomst
Jaeh ... indtil videre er der heller ikke nogen, der har sigtet efter mig. Her er det Mark Spencers instrumentalvision af opfordringen til at blive hængende lidt længere - "Stay" - men det er nu tid til at kysse hinanden goodbyeee for denne gang. Pop 83 er selvfølgelig tilbage næste mandag, samme tid, sted og frekvens. Jeg er Kim Schumacher - manden som mener Elvis Presley er skyld i en række deforme fødsler blandt køerne i Mid Texas. Og indtil vi høre ved igen - ha' det, raouv, rigtig fantastisk.
".. deforme fødsler"? Det er godt nok svært at høre, hvad han siger til sidst. Men det er vist ikke helt korrekt endnu.