Studie 85 14-01-1985 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Intro
  
00:00
Velkomst
Kom bare nærmere. Livet, det er nu.


00:03Oh Romeo
Once is not enough  
00:14
Velkomst
Dav-dav, et forsinket godt nytår. 1984 var jo slet ikke så slem, som de troede, men i alt fald ikke sammenlignet med filmen. År 1985 kan blive endnu bedre. Det er mandag, klokken er 15:05-6 stykker, Nordeuropæisk normaltid, og du kan godt kaste gulvskrubbe, arbejdsløshedsstøtte, hjemmeopgaverne og andre legemsdele fra dig, slæb personprofilen hen til højtaleren her. Nu bryder lydtapetet sig ud i fuld firefarvet stereo. Jeg er Kim Schumacher - manden der har købt det meste af sit liv på udsalg. Og fra Rosenørns Allé i København - byen der altid er i et billigt udsalg, det her er Studie 85.


02:52
Introduktion
Du inde i Studie 85 - lydsporet der får dig op på tæerne.


04:33
Synger med
No way ... ah-ah … nope... ah-ah... uh-uh...


05:18
Outroduktion
Oh Romeo. Hvis den ikke er feset ind på opslagstavlen, så lyder dagens tekst altså ’Once is not enough’, og det er jo så sandt, som det er sagt, Oh Romeo.


05:38Roni Griffith
Dancing machine  
00:38
Introduktion
Og hvis man forestiller sig, folkebiblioteker var danseskoler, så ville den amerikanske lydpotte, der kalder sig Roni Griffith, hurtig få slidt metalnitterne af dansestøvlerne i bogudlånet. Her er hun ved at få omdrejninger på håndsvinget til det mekaniske musikmuseum, Dancing... Machine... Roni Griffith.


10:54George McCrae
Own the night  
00:03
Outroduktion
Jaeh, her er det Roni Griffith, der forsvinder med ’Dancing Machine’.


03:36
Introduktion
Du kender det godt. Når mærkevarerne er kommet af, champagnen og kaviaren er steget dig til hovedet, hæmningerne er faldet og kroppene sveder af kærlighed, dér er det, du gerne vil have ejendomsretten over hele natten ligesom George McCrae og ’Own the night’.


04:21
Synger med
Heeey... heeey... own the night... own the night...


06:10
Synger med
Own the night...


06:23
Outroduktion
Jaeh, her er det George McCrae, der er ved at løbe tør for nattetimer på ’Own the night’.


17:23Peter Brown
(Love is just) the game  
00:18
Introduktion
Og hvis George McCrae var meget alvorlig med sin kærlighedsteknik, så syntes Peter Brown her til gengæld, at følelserne er et omrejsende tivoli. Så værsgo: stig med ombord her i den blå vogn, tag en tur. Ram i plet i følelsernes skydetelt og husk at sikre dig ved at tage en tur i de præventive ballongynger. Peter Brown er kælen og legesyg på ’Drug is just the game’.


00:44
Synger med
Ah-ah...


03:28
Midtvejskommentar
Jo mere du lytter, des bedre lyder det. Du er inde i Studie 85.


05:03
Outroduktion
Jaeh, Peter Brown er ved at trørre sveden af panden, trække legemsdelene væk fra forlystelseslivet og gøre de må erotiske kramptrækninger færdige på ’(Love is just) the game’.


23:41The Next Movement
All I do   
00:00
Introduktion
Og legene fortsætter.


00:11
Introduktion
Det næste skridt fremefter i 1985 kommer nemlig fra Next Movement, der også trænger til at få finjusteret følesesmekanikken. Når du er gået, drifterne flager på halv stang og kærligheden trækker vejret på vågeblus, så kan jeg bare sidde med tommelfingerne og lade tårerne trille. ’All I do is cry’ med Next Movement.


02:55
Midtvejskommentar
Studie 85 – mmmmh... hvor musikken holder dig i ørerne.


04:54
Outroduktion
Jaeh, gruppen Next Movement og nummeret ’All I do’.


28:42The Willesden Dodgers
Gunsmoke breakout  
00:29
Introduktion
Og så er det med at komme i dækning bag sandsækkene hjemme i dagligstuen. Nu bliver det nemlig både godt, ondt og grusomt, når en hel bande lægger krudtrøg hen over talent og pladeriller. Det en flok vilde electro- cowboys, The Willesden Dodgers, der skyder med noget, der er skarpere end hostepastiller, nemlig... ’Gunsmoke Breakout’.


03:06
Midtvejskommentar
Studie 85.


05:58
Outroduktion
The Willesden Dodgers sletter røgen med ’Gunsmoke Breakout’.


34:49Nuance Featuring Vikki Love
Take a chance  
00:16
Introduktion
Og så kommer der nuancer på chancerytterriet. Strubelydene kommer fra forsangeren Vikki Love. Gruppen har lagdelt sig i navnet Nuance, der spiller med på kærlighedens galopbane på ’Take a chance’.


03:14
Midtvejskommentar
Hi baby... hmm-mm... No problem, baby... I will... raaaaouow... mmmmmhh... ahh... yeah... I know.... that’s right baby... hmmm.... ummh.... yeah, that’s right


04:39
Outroduktion
Jaeh, så har vi vist taget chancen med Nuance og ’Take a chance’.


39:38Betty Gold
Tonight  
03:00
Introduktion
Her er du i selskab med Betty Gold inde i kærlighedens mineralrige og finde ædelmetaller. Kærligheden har aldrig været så dybtstikkende som... ’Tonight’.


04:38
Outroduktion
’Tonight’ med Betty Gold.


44:30The Staple Singers
Slippery people  
02:50
Introduktion
Jaeh, det er ved at smutte mellem hænderne på en. Gruppen Staple Singers og David Byrn-nummeret ’Slippery people’.


05:20
Outroduktion
Jaeh uhm. Staple Singers og ’Slippery people’.


50:06Conversion
I can't stop dancin'  
01:59
Farvelkomst
You can't stop dancing but you have to baby, nemlig. Du og jeg er i fællesskab på vej mod klimaks af Studie 85 power-pop. Om et par minutter eller tre præsentere Radioavisen dig for en røvfuld barske nyheder, så du skal nok vågne op igen. Studie 85 er selvfølgelig på skinnerne alle hverdage undtaget fredag og sender dig længere frem i det musikalske eventyrrige, hvor drømmene stadig lever og blomster og bierne får beplantningen til at knopskyde dig længere ind i fremtiden. Jeg er Kim Schumacher - manden der tror, han er ved at fejle noget. Og indtil du og jeg ses igen, og det mandag d. 4 februar samme tid sted og frekvens, så har du det selvfølgelig i mellemtiden bare at trække vejret veloplagt og naturligvis at ha’ det - you know - rigtig wraaaaaauuuuu fantastisk.