Studie 84 11-07-1984 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Nona Hendryx
I Sweat (Going Through The Emotions)  
03:05
Introduktion
Dav dav, go' eftermiddag. Så er det for første gang idag blevet 1505, 6, 7, 8 stykker - og du har atter fået diverse legemsdele filtret ind i det vi kalder - ja hvad er det nu lige det hedder! Hvem du er - er der allerede alt alt for mange der godt er klar over. Jeg er Kim Schumacher - manden der har svært ved at rive sig løs fra spejlbilleder, selvom der ikke er nogen synlig grund - og fra Rosenørns Alle' i København - byen hvor folk burde se noget mere efter sig selv, for at tage presset hos sjælelægerne. Det her er Nona Hendryx og Sweat - der inviterer dig med indenfor i Studie 84 - Du er hjemme igen.


06:00
Outroduktion
Huuuuw - Her er det Nona Hendryx og huuuw Sweat.


06:06OPM
Move That Body  
01:15
Introduktion
Og det er jo ikk' meningen du skal sidde der og flyde ud i sommervarmen her hah. Se og kom op på nødderne og brug kropsmusikken her - den er bygget til at danse efter. O P M får skubbet kødstykkerne på - Move that body.


02:55
Midtvejskommentar
Du lytter til Studie 84 - lydsporet der får dig til at bruge kroppen elektrisk


05:15
Outroduktion
Move that body og O P M.


11:29Disc Bleu
I've Got Your Number  
00:16
Introduktion
Og så kommer Studie 84 første sangfugl flagrende - en rigtig rygskade - en følelsernes discospolaps - Disc Bleu hedder sådan en på fransk - selvom den er næbet og synger på engelsk på - I've got your number.


02:43
Midtvejskommentar
Du lytter til Studie 84.


04:02
Outroduktion
Et musikalsk hekseskud fra Disc Bleu - I've got your number.


15:36Jermaine Jackson
Dynamite  
00:10
Introduktion
Og så er Jermaine Jackson ved at få spænglegemet vippet på plads - han sprænger sig vej ned gennem øregangene med Dynamite - Jermaine Jackson's nedtælling 3.2.1 fyr!


05:00
Outroduktion
Jermaine - Jackson - Dyma - Mite.


20:46Peter Schilling
Terra Titanic  
02:55
Introduktion
Og så er Studie 84 i færd med at give dig tiden for dykkerklokker i selskab med Peter Schilling - Han er dykket ned under havoverpladen - og er nået til bunden og her finder han en fjern fætter til det forsvundne Atlantis - Terra Titanic hedder det - og svømme opdageren kalder sig altså på ægte germansk - Peter Schilling.


04:27
Outroduktion
Peter Schilling med sin undervandsopera - Terra Titanic.


25:17Depeche Mode
People Are People  
00:24
Introduktion
Og oppe på landjorden krabber Depeche Mode rundt - med mørke tanker om verdens ufred, elendighed og krig - Hvorfor kommer vi så dårligt ud af det med hinanden er spørgsmålet - Depeche Mode lader det blæse i synthezieser vinden på - People are people - a different mix.


06:46
Outroduktion
Depeche Mode og a different mix af People are people.


32:07Blancmange
Don't Tell Me  
00:03
Introduktion
Lidt gladere toner lyder der fra Blancmange, selvom de heller ikke vil høre sandheden - at de en flok satans unger der er gået for vidt - som de selv synger på - Don't tell me - Blancmange.


05:41
Outroduktion
Jaaa her er det Blancmange - der er ved at være færdig med deres dippedut nummer - Don't tell me.


37:54Modern Danceable Music Company
How About It  
00:12
Introduktion
Og hvordan ligger landet - kan du klare mere moderne danse musik selskab - Modern Dance Music Company - forkortet til MDMC - kommer valsende her med - How about it.


03:46
Outroduktion
Hmmmm, Modern Dance Music Company og How about it.


41:45David Christie
Stress  
00:07
Introduktion
Stress ja - Nu det David Christie der får hånden dybt ned i glasset med nervetabletter - så han kan slå koldt blod og gå på vandet eller hvad det nu hedder - stress - David Christie stresser løs på - Stress.


46:32Laura Branigan
Satisfaction  
00:03
Introduktion
Og det moderne følelsesliv er ikk' bare stresset for alvor - når øjeæbler mod øje, og krop gnider mod krop - og man blir' enige om at frimærkesamlinger ikke er det vigtigste i verden - Kan man godt miste selvbeherskelsen - og få dyriske lyster til at synge - hør bare hvordan Laura Branigan ka' på - Satisfaction.


50:01Hipnosis
Argonauts  
02:30
Outroduktion
Yeep så er Studie 84, ved at gå ind i sin sidste runde på pladetallerkenen med Hipnosis her og nummeret Argonauts - i alt fald for i dag - men Studie 84 er selvfølgelig tilbage igen i morgen - samme tid, sted og frekvens - hvor Katrine Ring gør det vanskeligt at rive sig løs fra musikken - Jeg er Kim Schumacher - manden der er lovlig undskyldt - og du og jeg mødes her på stedet næste mandag 1905 - hvor du er velkommen til at lade dine ører gå i Pop 84 fælden - indtil da - lad være at prøve at finde ud af om lyset slukker, når man lukker døren til køleskabet indefra - og så har du bare at ha' det du ved - wraauu - rigtig - fantastisk.