Klubland 23-04-1986 (onsdag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00Man 2 Man Meet Man Parrish
Male stripper  
00:09
Velkomst
Dav-dav, god halvaften. Stå bare op. Skolen er forbi. Virkeligheden banker på døren. Klokken er 19:05- 6-7 stykker og Klubkald kommer skøjtende skråt og sidelænds ind som Onsdagsåbents førsteakt. Jeg er Kim Schumacher – manden som aldrig bliver Kongen af Danmark fordi hans næse er for stor til at kunne være på frimærkerne. Og fra Rosenørns Alle i København - byen hvor folk kun får farve i ansigtet, når de rækker tunge. Det er de næste cirka rundt regnet 1800 sekunder det eneste sted i verden, der tæller. Velkommen til din musikverden. Klubland. Du vil helt garanteret elske det.
Han snubler lidt over ordet og ender op med rent faktisk at sige 'Klubkald' i stedet for 'Klubland'

01:19
Midtvejskommentar
Onsdagsåbents Klubland


03:58
Outroduktion
Klubland smider kludene og laver mandlig striptease sammen med Man Parish og ’Male Stripper’.


04:00Vanity
Animals  
00:01
Introduktion
Good morning


00:09
Introduktion
l… u…b… l…a… n…d. Klubland. Den underdejlige underlivlige Vanity fortæller om blomsterne og bierne, pigerne og drengene og parrer forplantningsevnerne med de musikalske udskejelser, ’Animals’.
Han kommer lidt for sent i gang og mangler ”k”’et i Klubland når han staver det (synger med).

03:39
Outroduktion
Vanity kan aldrig få nok og lyder som verdens lystigste dyreelsker på ’Animals’.


07:41Pointer Sisters
Twist my arm  
00:18
Introduktion
Så er der førsteklasses armvrid i Klubland. De tre rappe løg i Pointer Sisters skyder med albuer og kærlighedspil på ’Twist my arm’.


02:18
Midtvejskommentar
Du er inde i Danmarks bedste hitlavine. Klubland.


03:17
Outroduktion
Pointer Sisters lover sexet albuerum på ’Twist my arm’.


11:00Sly Fox
Let's go all the way  
00:11
Introduktion
Så er det slut med nybegyndervanskelighederne. Rige og fattige lever i en fantasiverden, hvor tegneseriebankrøverier er virkelighed, og man skal udforske alt til det yderste. Forvirret? Så lyt uroligt og med bankende hjerte videre til ’Let’s go all the way’ fra gruppen, der har en ræv bag øret, Sly Fox.


03:35
Outroduktion
Sly Fox bager verbale rævekager ligeud af den slagne landevej på ’Let’s go all the way’.


14:38C.C.Catch
'Cause you are young  
00:03
Introduktion
Ungdom får skyld for meget, men folk skylder også ungdommen meget. Nu er den her, nu er den borte. Voksenmareridtet begynder, så hold fast ved dine drømme. CC Catch synger om teenagetilværelsens mirakel på ’Cause you’re young’.


03:24
Outroduktion
CC Catch og ungdommens søde fugl, ’Cause you’re young’.


18:02Pet Shop Boys
Opportunities (let's make lots of money)  
00:05
Introduktion
Og her kommer signalerne fra kæledækkerne i Pet Shop Boys. Duoen ved godt, hvad tilværelsen handler om. Du har udseendet - jeg har hjernen. Lad os tjene tonsvis af penge på ’Oppertunities (Let’s make lot of money)’.


02:58
Outroduktion
Pet Shop Boys har rigdom og berømmelse på hjernen og filosofiske lommesmerter på ’Oppertunities (Let’s make lot of money)’.


21:05Whodini
Whodini Megamix  
00:03
Introduktion
Ja, det er nu ikke 5 minutter men derimod 7 minutter med funk og i selskab med de tre rav seje rapsild i Whodini, du er på vej ind i. Fyrene svinger tryllekæppen over den her enkle musiklagkage, der består af klassikerne Five minutes of funk, Friends, Freaks come out at night, Nasty lady, Big mouth, Magic’s wand og Whodini house of rock (Haunted house of rock). Klublands Whodini-megamix.


03:45
Midtvejskommentar
Klublands Whodini-megamix.


06:58
Outroduktion
Whodini’s 7 minutters høje klassiske musiklagkage-megamix.


28:01The Art of Noise Feat. Duane Eddy
Peter Gunn  
01:07
Farvelkomst
Yep, nemlig, sådan. I selskab med de professionelle ballademagere Art of Noise og temaet fra Peter Gun stepdanser Klubland ud af Onsdagsåbent, der fortsætter om et par minutter. Jeg er Kim Schumacher - manden hvis mund er så lille, at han kan spise en banan sidelæns, og du og jeg glider videre i musikskrællerne næste mandag 15:05 i Studie 86, hvis du tør. Indtil da husk, at hvis man ikke er gammel nok til selv at køre, skal man kun stjæle biler med privatchauffør, og ha’ det du ved…… grauuuwww rigtig fantastisk.