Studie 84 20-02-1984 (mandag) Denne udsendelse har speaks   Indhold  Speak  Plade-info
Vis forrige udsendelse Vis næste udsendelse Tilbage til års-oversigt 
00:00John Foxx
Like a miracle  
00:03
Velkomst
Hey du! Har din hjerne boet nede under gulvtæppet eller hvad? Hvor har du været henne? Her er det studie 84 i hvert fald - du er hjemme igen.


00:44
Velkomst
Dav-dav - god mandag! Så er tiden inde til, at du virkelig skal anstrenge dig for ikke at få talentet i klemme, for her er 55 minutters tætpakket musikalsk stykgods uden meget spalteplads til overs. Jeg er Kim Schumacher - manden der ikke sætter sit lys under en skæppe så længe der findes tønder. Og fra Rosenørns Allé i København - byen hvor næstekærlighed og hamburgers altid er i høj kurs - det her er Studie 84, lydsporet hvor hvert eneste sekund spilkoger!


04:33
Jingle
Du lytter til Studie 84 - lydsporet der fører dig længere ind i fremtiden.


05:47
Outroduktion
Miraklernes tid er ikke forbi mener Michael Fox, den ræv her på "Like a miracle".


05:46Re-Flex
The politics of dancing  
00:05
Introduktion
Og så er her højredrejet politisk danseundervisning med indbygget venstresving. Politik opfattes som tandløst diskjockeri; grundkursus i verbal skyggeboksning - "The politics of dancing" - med Reflex.


11:04Bonnie Tyler
Holding out for a hero  
00:02
Introduktion
Og fra dansepolitik til heltedyrkning - fra Reflex til Bonnie Tyler, der ikke er blevet klogere med årene. Hun venter stadig på sin helt - kan du genkende det? "Holding out for a hero" - Bonnie Tyler.


16:15Earth, Wind & Fire
Electric nation  
00:13
Introduktion
Og så er tiden inde til at få fingeren i stikkontakten og lade elementerne rase og slå gnister. Earth, Wind and Fire har anbragt funk-musikken i micro-chippens fagre nye elektron-verden - en hel nation tilsluttet lysnettet. Earth, Wind and Fire - "Electric nation".


20:29Kurtis Blow
Party time  
00:10
Introduktion
Gadedregnen Kurtis Blow ved godt hvad virkeligheden handler om. Livet på vågeblus; nedslidning; konen bor stadigvæk hos én; man har ingen indflydelse eller udsyn; livet glider bare forbi, mens man sveder hårdt til for lav løn og for hårdt arbejde. Så hvad er alternativet? "Party time" selvfølgelig med Kurtis Blow.


06:20
Outroduktion
Kurtis Blow og "Party Time".


26:45Whodini
Rap machine  
00:07
Introduktion
Og så kommer de to halvdele af rap-makkerparret Whodini. De tryllebinder dine ører med historien om krysningen mellem rap og micro-chips. Barnet hedder "Rap machine" - de stolte fædre: Whodini.


31:29Shriekback
My spine (is the bass line)  
00:20
Introduktion
Og hvis tilværelsen mangler rygrad, så er der trøst at hente hos Shriekback - gruppen hvis hele tilværelse ryster i sin grundvold, så rygsøjlerne dirrer! "My spine is the bass line" med Shriekback.


03:45
Outroduktion
Shriekback og "My spine is the bass line".


35:15Jona Lewie
Love detonator  
00:10
Introduktion
Og så er Jona Lewie ved at lægge kabler ud til en større affyring. "She's dynamite" bedyrer han, og antænder knaldhætten på dynamitstangen i "Love detonator" - Jona Lewie.
Titlen var oprindeligt angivet som værende "She's dynamite" - men efter omkvædet at dømme må titlen være "Love detonator", hvilket også passer bedre ind i Kim's "syntaks".

39:48?
?  
00:00
Introduktion
Du ved det godt - det er mandag. Det er studie 84. Hvem du er, ved du bedst selv. Kan du tælle musikkalorier? For det her det er USA lagkagemix. Værsgo' - stem gaflen i.


50:33New Order
Confusion  
01:12
Farvelkomst
Og med New Order, der her skaber total forvirring med "Confusion", smækker Studie 84 porten til gummicellen i - i alt fald for i dag - og er selvfølgelig tilbage som altid - lidt endnu - imorgen, samme tid, sted og frekvens. Jeg er Kim Schumacher - manden hvis selvtillid regelmæssigt kryber i vask, og du og jeg får nodestativerne viklet ind i hinanden i næste uge, hvor mandagsversionen af Studie 84 for sidste gang i denne omgang trykker luften ud af øregangene på dig. Til lejligheden brygger vi et ekstra tårnhøjt lagkagemix som afskedssalut, mens vi venter på Rita, der ankommer 5. marts. Så altså: indtil mandag i uge 9 - få skærebrænderen væk fra lillebrors fødder, og ha' det du ved .. wraauuu rigtigt fantastisk.
Mandag uge 9 bliver til onsdag uge 9, da Kim bliver syg.