Ralphi Rosario
Medlemmer:Ralphi Rosario

Historie:var fra slutningen af 80'erne og fremefter én af de mest fremtrædende personer inden for House music - ikke mindt med hittet "You Used to Hold Me".
Ifølge discografien udgav han sin første LP i 1995 - det kan jeg dårligt tro ...


Discografi:
1995: Gotta New Love  
1999: 45 Miles of Nerves [US]  
2000: 45 Miles of Nerves [UK Bonus Track]  
2000: Garden of Eden  
2000: Rendition 

Links:

 Sidst opdateret 01-06-2003 (søndag) af tom.


Spilles i:
In the night
Studie 88 14-11-1988 (mandag)