Erasure
Medlemmer:Vince Clarke
Andy Bell

Historie:Vince Clarke startede i 1981 gruppen Depeche Mode, men brød allerede året efter.

Herefter udgav han en del numre - bl.a. med Yazoo (med Alison Moyet), "The Assembly" (Fergal Sharkey) og "West India Company", inden han i 1985 dannede Erasure sammen med Andy Bell

Ud over de her nævnte har han været involveret i et hav af andre projekter - mere information under Vince Clarke.

Discografi:
1986: Wonderland  
1987: The Circus  
1987: The Two Ring Circus  
1988: The Innocents  
1988: Crackers International (ep)  
1989: Wild!  
1991: Chorus  
1992: Abba-esque (ep)  
1992: Pop! The First 20 Hits  
1994: I Say I Say I Say  
1995: Erasure  
1997: Cowboy  
1999: Singles Box Set 1+2  
2000: Loveboat  
2001: Singles Box Set 3+4  
2003: Other People's Songs  
2003: Hits! - The Very Best Of Erasure  
2005: Nightbird 

Links:
http://www.erasureinfo.com
Mute Records Official Site
http://www.erasureinfo.dk
Dansk fanside
http://www.mutelibtech.com/mute/erasure/erasure.htm
http://www.ludat.lth.se/~dat94hfe/synthpop/era-link.html
Links to almost every web page about the synthpop duo Erasure.
www.erasure.org
Your unoffcial source for Erasure news on the web!

 Sidst opdateret 22-12-2004 (onsdag) af torben.


Spilles i:
A little respect
Studie 88 03-10-1988 (mandag)
Chains of love
Studie 88 06-06-1988 (mandag)
Gimme gimme gimme
Studie 86 14-07-1986 (mandag)
Heavenly action
Studie 86 10-02-1986 (mandag)
It Doesn't Have To Be
Andet 04-04-1987 (lørdag)
Oh l'amour
Studie 86 02-06-1986 (mandag)
Oh L'amour
Andet 05-07-1986 (lørdag)
Sometimes
Andet 29-11-1986 (lørdag)
Victim Of Love
Andet 18-07-1987 (lørdag)