Icehouse
Medlemmer:Iva Davies m.fl.


Historie:Startede i Australien i 1980 som Flowers, men efter deres første album, "Icehouse", var udgivet tog gruppen navneforandring for at undgå konflikter med en anden gruppe af samme navn. Navnet på gruppen blev naturligvis Icehouse.
Icehouse brød for alvor igennem i 1988 med sangene "Crazy" og "Electric Blue".

Discografi:
1981: Icehouse (som "Flowers")  
1982: Primitive Man  
1983: Fresco  
1984: Sidewalk  
1986: Measure for Measure  
1986: Love in Motion  
1987: Man of Colours  
1989: Great Southern Land  
1992: Code Blue  
1992: Masterfile  
1994: Full Circle  
1995: Big Wheel  
1997: No Promises  
1998: Flowers  
1999: Berlin Tapes [Japan Bonus Tracks]  
2000: Man of Colours [Import Bonus Tracks] 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Hey little girl
Studie 83 07-06-1983 (tirsdag)