Rough Trade
Medlemmer:Carole Pope
Kevan Staples
Sharon Smith
Happy Roderman
John Cessine
Marv Kanarek

Historie:Carole Pope og guitaristen Kevan Staples dannede i 1968 duoen "O". I 1974 var de kendt som "Rough Trade", og havde ekspanderet, således at bandet nu talte hele 6 medlemmer

Gruppen gik i opløsning i 1985.

Discografi:
1980: Avoid Freud  
1982: For Those Who Think Young  
1982: Weapons  
1983: Shaking the Foundations 

Links:

 Sidst opdateret 01-06-2003 (søndag) af tom.


Spilles i:
Crimes of passion
Studie 83 07-06-1983 (tirsdag)