"Labyrinth"-computerspil
Kort tid efter Kim's død i 1990 udkom et computerspil bygget over Kim's TV-success "Labyrint". Spillet blev udgivet til Commodore 64, Amiga og PC (på 5 1/4" disketter!) af månedsbladet "Det nye Computer".På forsiden havde de et billede af spillet i aktion samt et par gule gummistøvler!
Bladet eksisterer stadigvæk i dag, men kalder sig nu for "Privat Computer".

Som i TV-udgaven er Labyrinth bygget over en Pacman-lignende labyrint med "mad" i form af piller (eller hvide prikker, alt efter ens fantasi). Nu starter deltagerne (der kan være to) i et hjørne med en Pacman-figur og skal bevæge sig ind mod midten. hver prik giver points, og her gælder det naturligvis om at få så mange som muligt.
Rundt omkring på banen er der placeret porte som man kun kan komme igennem hvis man svarer rigtigt på et spørgsmål, som "Kim" stiller. I sidste ende gælder det om at nå midten - vinderen fortsætter til bonus-runden.

I bonus-runden skal vi til det som folk husker Labyrint bedst for: de gule gummi-støvler!
I original-versionen får en spiller de karakteristiske gule gummistøvler på, og sendes ud i labyrinten hvorefter væggene gøres usynlige. Holdkammeraten skal nu dirigere personen igennem labyrinten ved kommandoer som "Venstre", "10 skridt frem" osv. - uden at ramme væggene - og naturligvis er det hele på tid!
Computerversionen har også usynlige vægge, men man skal nu selv styre sig igennem labyrinten (med piletasterne) uden at kunne se væggene - ved sammenstød med en væg lyser væggene op et øjeblik, og man må sige at denne del af spillet er noget tam i forhold til originalen - men sådan er det jo når man skal lave "flerbruger-leg" om til "enkeltbruger-leg" ...

Spillet blev også udgivet til Amiga og Commodore 64. Musikken til C64 blev først lavet på Amiga af en ukendt og bagefter konverteret af Jens Christian Huus. En anden som kaldes Drax blev spurgt om han ville, men sagde at han ikke vidste om han kunne og så fik Jens muligheden. Jens færdiggjorde konverteringen til C64 og Drax indrømmede at grunden til at han ikke ville gøre det var at han fandt musikken kedelig, hvilket Jens gav ham ret i.

"Labyrint til Commodore 64 i SID format (2:09)"

Indledningen til Labyrinth Runde 1Forsiden fra computerspillet Labyrinth


Annonce for bladet COMputer - der er et Labyrinth-spil i gave til nye abonnenter!
Expert Konfirmationsbånd
Radio/TV-kæden Expert lavede i årene 1986-1990 et reklamefremstød hvor de brugte Kim Schumacher som frontfigur. På et kassettebånd udgav de en "udsendelse" hvor Kim spillede tidens mest moderne musik og kom med rappe kommentarer henover. Det er egenligt utroligt hvad Kim kommer afsted med at sige - for eksempel sige han "... Kissing the Pink giver konkurrenterne fingeren og knejser stolt med nakkerne på Stand up..." - den var næppe gået i en "almindelig" reklame hverken dengang eller i dag!

Ekspert-båndene bærer naturligvis præg af at han skal reklamere for et firma, men ikke desto mindre klarer han det rigtigt godt - især de første år, hvor der er mange gode ordspil imellem. Det er ret tydeligt at de seneste udsendelser er med en udbrændt Kim bag mikrofonen - ikke mindst i 1990, hvor Expert Konfirmation '90 udgives. Det blev en af Kim's aller sidste produktioner.

Vi har modtaget bånd fra 1986, 1987, 1989 og 1990 - der er mao. et hul i 1988. Det er muligt at 1987-versionen også blev brugt i 1988; denne eksisterer nemlig med to forskellige covers men samme indhold!

)Forsiden fra Expert: Ind i de voksnes rækker (1989) Forsiden af Expert Konfirmation '90

Bagside af Expert Konfirmation '90