Speedsnakkeren
80'er-ikonet over dem alle - radio-DJ'en Kim Schumacher - har selvfølgelig sine helt egne fansider på internettet.

Schumacher talte så hurtigt som en hvirvelvind med sin barnlige, superkække stemme, og han spillede den fede musik - den musik, som alle unge skulle hjem og høre efter skole.
Postkort fra Tante Kim
Henrik Milling sendte i foråret 2002 flere klip med Kim Schumacher i udsendelsen Klub Klam på DR P3 under titlen 'Postkort fra Tante Kim'. De forskellige klip var:

 • 02.03.2002: Vanity 6: Nasty girl (Studie 83, 07.06.1983)
 • 09.03.2002: Sheila E.: The glamorous life (Pop 84, 19.11.1984)
 • 01.04.2002: En hel time med mange klip. Speciel 1. april-udsendelse.
 • 22.04.2002: Madonna: Like a virgin ('1999', 20.06.1985)
 • Tema: 80'erne
  De Professionelle er en udsendelse på DR, der hver uge tager et emne op og interviewer relevante personer og spiller relateret musik. I uge 24/2001 var emnet 80'erne, og vi blev kontaktet for at medvirke i udsendelsen.
  Desværre var vi alle i København da mailen tikkede ind ... for at lægge blomster ved Kim Schumacher's grav! Vi nåede derfor aldrig selv at komme i radioen.
  De friske folk hos De Professionelle omtalte dog vores site, og lavede et link til www.kimschumacher.dk på deres hjemmeside.
  Computerworld DotCom: LOG ON
  Computerworld havde i den trykte udgave følgende indslag:

  Dernæst vil vi notere al speak (og alle lyde) fra alle udsendelser. Det er mange tusinde kommentarer af forskellig længde - lige fra enstavelsesord/lyde og til kommentarer med flere hundrede ord i. Det er et arbejde, som nok kommer til at tage en del år.

  Kim Schumacher
  Et af tidens mest bemærkelsesværdige net.projekter er Kimschumacher.dk hvor energiske ildsjæle er godt igang med at kortlægge samtlige Kim Schumachers legendariske radioprogammer.

  JUBII SJOVE LINKS NR. 12
  Først skal vi se et af de vildeste eksempler på samarbejde via Nettet i Danmark; det drejer sig om http://www.kimschumacher.dk/ hvor energiske fans er ved at lave en kæmpe database over alt hvad Speedsnakkeren spillede og sagde i sine legendariske radioprogrammer mm.
  Hvis du (eller nogen du kender) ligger inde med Kim Schumacher optagelser vil folkene bag siden i øvrigt meget gerne høre fra dig.
  Kult-sites
  De har været i medierne. De har dannet kult. Og nu kan du Finde dem på Nettet.

  -"Og husk, hvis skraldeposerne mangler i morgen, er det bare elefanterne, der har dyrket sikker sex."
  Dette citat kan kun stamme fra den tidligere B.T.-anmelder med meget mere Kim Schumacher. Kan læses på fansiden http://tveskov.com/kim/ som er linket til "Kim Schumacher på nettet". Formentlig landets mest avancerede idolnet, når det er færdigt. Her er alt om Schumacher. I hvert fald alt det vi vil vide.