Sandra
Medlemmer:Sandra Lauer

Historie:Født 18. maj 1962, senere gift med Michael Cretu (og har taget hans efternavn også).

Sandra udgav hendes første single i 1976 - 14 år gammel. Singlen var iøvrigt "Andy, Mein Freund". (I interviews siger hun godt nok at hun kun var 12, hvilket næppe passer. Teoretisk set kunne optagelserne til singlen være begyndt før hun fyldte 14 - men næppe to år før udgivelsen).

I 1979 kom hun med i gruppen Arabesque, der på det tidspunkt bestod af to andre piger. Gruppen er relativt ukendt i Europa, mens de havde stor success i Japan.
Sandra er med på alle albums fra Arabesque undtagen "Friday Night".

I 1985 startede Sandra sin solo-karriere, med hendes mand som producer på alle albums.

Discografi:
----- Arabesque:  
1979: Friday Night  
1979: City Cats  
1980: Marigot Bay  
1981: In For A Penny  
1983: Hot Dancing Nights... (Compilation Album)  
1989: Best 18 (Compilation album)  
 
----- Sandra:  
1985: The Long Play  
1986: Mirrors  
1987: Ten On One (The Singles) (Compilation Album)  
1988: Into A Secret Land  
1988: Everlasting Love (Compilation Album)  
1990: Paintings In Yellow  
1992: Close To Seven  
1992: 18 Greatest Hits (Compilation Album)  
1999: My Favourites (Compilation Album)  
 
----- Enigma:  
1990: MCMXC a.D.  
1991: MCMXC a.D. (The Limited Edition)  
1993: The CROSS Of Changes  
1994: The Cross Of Changes (Special Edition) 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
(I'll never be) Maria Magdalena
Studie 85 05-08-1985 (mandag)
Hi! Hi! Hi!
Andet 04-10-1986 (lørdag)
In the heat of the night
Studie 86 23-06-1986 (mandag)
Loreen
Andet 17-01-1987 (lørdag)