Company B
Medlemmer:(Producer: Ish Ledesma)

Historie:Æv - det var ikke meget jeg kunne finde på nettet om Compagniet :-(

Discografi:
1987: Company B.  
1996: 3  
1996: Jam on Me  
1998: Irresistible  
1998: Gotta Dance 

Links:
http://www.getmusic.com/artists/amg/Artist/590/12590.html
Discografi og intet andet.

 Sidst opdateret 01-06-2003 (søndag) af tom.


Spilles i:
Fascinated
Studie 86 29-12-1986 (mandag)
Fascinated
Studie 86 15-12-1986 (mandag)
Full circle
Studie 87 13-07-1987 (mandag)
Signed in your book of love
Studie 88 09-05-1988 (mandag)
The Miami Megamix
Studie 88 05-09-1988 (mandag)