Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/6/2/kimschumacher.dk/httpd.www/ks-pages.php on line 1963 Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/6/2/kimschumacher.dk/httpd.www/ks-pages.php on line 1914 Kunstner-info: Debbie Gibson
Debbie Gibson
Medlemmer:Debbie Gibson

Historie:Fødr: 31. august 1970

Gibson blev stjerne i slutningen af 80´erne - kun 17 år gammel. Men inden da havde hun allerede vist lidt af sit talent ved at vinde en sangskrivningskonkurrence (og 1000$) som 12-årig!

Discografi:
1987: Out of the Blue  
1989: Electric Youth  
1990: Anything Is Possible  
1993: Body Mind Soul  
1995: Think with Your Heart  
1997: Deborah  
2000: Moonchild  
2000: What You Want 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Only in my dreams
Studie 87 25-05-1987 (mandag)
Shake your love
Studie 87 30-11-1987 (mandag)
Shake your love
Videosynet 20-12-1987 (søndag)