Mel & Kim
Medlemmer:Mel Appleby
Kim Appleby

Historie:Mel & Kim var også et af Stock/Aitkik/Watermans produkter. Det var ikke deres hits de blev mest kendte på (selvom "Respectable" ellers var et monsterhit dengang) - men det at Mel efter sigende døde af kræft kort tid efter at deres første (og eneste) album udkom.

Kim fortsatte alene, men nu som Kim Appleby - ud over første single har man ikke hørt meget fra hende.

Discografi:
1987: F.L.M.  
1987: Mel & Kim  
1990: 1990 Megamix  
1998: Best of Mel & Kim 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Respectable
Studie 87 06-04-1987 (mandag)
Respectable
Studie 87 29-06-1987 (mandag)
Showing out
Klubland 26-11-1986 (onsdag)
That's the way it is
Studie 88 22-02-1988 (mandag)