Samantha Fox
Medlemmer:Samantha Fox

Historie:Samantha Fox startede sin karriere på side 3 i Daily Sun (svarende til Ekstra Bladets side 9) som 16-årig i 1982. Hun blev hurtigt kendt som model, og fik snart også en pladekontrakt...

Discografi:
1986: Touch Me  
1987: Samantha Fox  
1987: Rocking with My Radio  
1989: I Wanna Have Some Fun  
1991: Just One Night  
1998: 21st Century Fox 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Do Ya Do Ya (Wanna Please Me
Andet 16-08-1986 (lørdag)
Do ya do ya (wanna please me)
Studie 86 21-07-1986 (mandag)
Do ya do ya (wanna please me)
Studie 86 23-06-1986 (mandag)
Love house
Studie 88 14-11-1988 (mandag)
Naughty girls (need love too)
Studie 88 25-04-1988 (mandag)
Nothing's gonna stop me now
Studie 87 27-07-1987 (mandag)
Touch Me (I Want Your Body)
Andet 31-05-1986 (lørdag)