Falco
Medlemmer:Johann Holzel

Historie:Falco var ubetinget Østrigs mest populære popgruppe nogensinde. Falco blev startet i 1979 af Johann Holzel (såvidt jeg kan se eneste medlem), og er opkaldt efter den berømte tyske skiløber Falko Weissflog.
Falco er mest kendt for "Der Kommissar" (1982) og "Rock Me Amadeus" (1986).

Johann Holzel døde 6. februar 1998 i en bil-ulykke.

Discografi:
1982: Einzelhaft  
1984: Young Romans  
1984: Junge Roemer  
1986: Falco 3  
1986: Emotional  
1988: Wiener Blut  
1990: Data-De-Groove  
1998: Nachtflug  
1998: Meine Schonsten Erfolge 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Emotional
Andet 06-06-1987 (lørdag)
Rock me Amadeus
Studie 85 23-09-1985 (mandag)
Rock Me Amadeus (Ultimate Dancemix)
Andet 28-09-1985 (lørdag)
The Sound Of Music
Andet 16-08-1986 (lørdag)