Gloria Gaynor
Medlemmer:Gloria Gaynor

Historie:Gloria startede i the Soul Satisfiers band inden hun blev opdaget på natklubben Wagon Wheel sidst i 70erne.

Discografi:
1975: Experience Gloria Gaynor  
1975: Never Can Say Goodbye  
1976: I've Got You  
1977: Glorious  
1978: Park Avenue Sound  
1979: I Have a Right  
1979: Love Tracks  
1980: Stories  
1981: I Kinda Like Me  
1983: Gloria Gaynor  
1984: I Am Gloria Gaynor  
1986: Power of Gloria Gaynor  
1990: I Will Survive  
1995: I'll Be There  
1996: I Am What I Am '96 [CD]  
1998: Never Can Say Goodbye '98  

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
I am what I am
Pop 83 07-11-1983 (mandag)
My love is music
Studie 85 17-06-1985 (mandag)