Bananarama
Medlemmer:Keren Woodward
Sara Dallin
Siobhan Fahey (stoppede i 1988)
Jacquie O'Sullivan, medlem fra 1988-1991 (erstatning for Siobhan Fahey)

Gruppen er nu en duo.

Historie:En af Stock/Aitkin/Watermans mange kunstnere.

Siden 90erne bor Keren sammen med Andrew Ridgeley fra Wham ude på landet i England. Hun har et barn fra et tidligere forhold.

Keren og Sara har kendt hinanden siden første skoledag.

Discografi:
1983: Deep sea skiving  
1984: Bananarama  
1986: True confessions  
1987: Wow!  
1991: Pop life  
1993: Please yourself 

Links:
http://www.bananarama.co.uk/
Officel hjemmeside
http://www.myspace.com/bananarama
Myspace
Fansite
Virker ikke længere:
 
http://www.bananaramauk.com/
 
 

 Sidst opdateret 12-05-2014 (mandag) af breiler.


Spilles i:
Do not disturb
Studie 85 23-09-1985 (mandag)
Love in the first degree
Videosynet 06-12-1987 (søndag)
Love, truth & honesty
Studie 88 03-10-1988 (mandag)
Nathan Jones
Studie 88 14-11-1988 (mandag)
Really saying something
Radioudsendelse 29-12-1982 (onsdag)
Venus
Studie 86 07-07-1986 (mandag)
Venus
Studie 86 02-06-1986 (mandag)
Venus
Harakiri 05-08-1986 (tirsdag)