Michael Cretu
Medlemmer:Michael Cretu


Historie:Michael Cretu er lidt af en multikunstner, og har udgivet et hav af albums under forskellige kunstnernavne.

Cretu har desuden også produceret numre for Moti Special, Mike Oldfield, Maggie Reilly og Peter Shilling.

Hans kone, Sandra, medvirker på alle albums fra "Sandra" og "Enigma".

Udtalen af Michaels efternavn er iøvrigt på dansk noget i stil med "Kræ-tsu".

Discografi:
----- CaT (Cretu and Thiers)  
1988: Belle Epoque  
 
----- Cornelius And Cretu:  
1992: Cornelius And Cretu:  
----- Cretu:  
1985: Die Chinesische Mauer / The Invisible Man  
----- Enigma  
1990: MCMXC a.D.  
1991: MCMXC a.D. (The Limited Edition)  
1993: The CROSS Of Changes  
1994: The CROSS Of Changes (Special Edition)  
1996: Le Roi Est Mort, Vive Le Roi!  
2000: The Screen Behind the Mirror  
----- Hubert KaH:  
198x: Goldenen Zeiten  
1986: Tensongs  
198x: Call Of The Wilderness  
1987: Sound of My Heart  
1990: Best of Dance Hits (Remix Compilation Album)  
----- Michael Cretu:  
198x: Moon Light and Flower  
----- Sandra:  
1985: The Long Play  
1986: Mirrors  
1987: Ten On One (The Singles) (Compilation Album)  
1988: Into A Secret Land  
1988: Everlasting Love (Compilation Album)  
1990: Paintings In Yellow  
1992: Close To Seven  
1992: 18 Greatest Hits (Compilation Album)  
1999: My Favourites (Compilation Album) 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Samurai (Did You Ever Dream)
Studie 85 20-05-1985 (mandag)