Alphaville
Medlemmer:Marian Gold
Bernhard Lloyd (forlod gruppen i 2003)
Ricky Echolette (forlod gruppen i 1997)
Frank Mertens (forlod gruppen i 1984)



Historie:Marian Gold mødte Frank Mertens og Bernhard Lloyd i en bar sidst i 1982.
De dannede gruppen Forever Young, som senere ændres til Alphaville.

Alphaville eksisterer stadigvæk i dag (2005), men består kun af Marian Gold.

(Tak til www.alphaville.dk)


Discografi:
1984: Forever Young  
1986: Afternoons in Utopia  
1988: The Singles Collection  
1989: Breathtaking Blue  
1992: First Harvest 1984-92  
1992: So Long Celeste (Marian Gold solo projekt)  
1994: Prostitute  
1996: United (Marian Gold solo projekt)  
1997: Salvation  
1999: Dreamscapes (8 CD box fra 1977-99)  
2000: Stark Naked and Absolutely Live  
2003: Crazyshow 

Links:
http://www.alphaville.org
New Horizons official scandinavian alphaville fanclub
http://www.alphaville.de
Tysk Alphaville-site
http://www.alphaville.de/345presentation/
Presentation af CrazyShow og mp3 smagsprøver

 Sidst opdateret 05-05-2008 (mandag) af tj?rnov.


Spilles i:
Big in Japan
Studie 84 04-07-1984 (onsdag)
Dance with me
Klubland 30-04-1986 (onsdag)
Dance with me
Studie 86 16-06-1986 (mandag)
Dance With Me
Harakiri 05-08-1986 (tirsdag)
Jet set
Klubland 20-03-1985 (onsdag)
Jet set
Studie 85 20-05-1985 (mandag)
Universal daddy
Studie 86 21-07-1986 (mandag)