Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/6/2/kimschumacher.dk/httpd.www/ks-pages.php on line 1963 Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/6/2/kimschumacher.dk/httpd.www/ks-pages.php on line 1914 Kunstner-info: Shalamar
Shalamar
Medlemmer:Jody Watley (1976-1982)
Jeffrey Daniels (1976-1982)
Gerald Brown (1976-1978)
Howard Hewitt (1978-1986)
Delisa Davis (1984-1990)
Micki Free (1984-1990)
Sidney Justin (1986-1990)

Historie:Shalamar blev startet i 1976, og havde originalt tre medlemmer: Jody Watley, Jeffrey Daniels og Gerald Brown.
Sidstnævnte forlod gruppen året efter, og blev afløst af Howard Hewitt. I 1982 gik Jody Watley solo - hun blev først erstattet i 1984 af Delisa Davis og Micki Free. Samtidig med Jody gik også Jeffrey Daniels fra gruppen.

I 1985 vandt Shalamar en Grammy for deres hit "Don't Get Stopped in Beverly Hills" fra filmen "Beverly Hills Cop".

Hewitt gik solo i 1986, og blev erstattet af Sidney Justin. Shalamar nåede at indspille endnu et album, men kom aldrig op på deres tidligere standard.

Shalamar gik endeligt i opløsning i 1990.

Discografi:
1977: Uptown Festival  
1978: Disco Gardens  
1979: Big Fun  
1981: Three for Love  
1981: Go for It  
1982: Friends  
1983: Look  
1983: Love for Love  
1984: Heartbreak  
1987: Circumstantial Evidence  
1990: Wake Up 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Dancing in the sheets
Pop 84 05-03-1984 (mandag)
Dead giveaway
Studie 84 02-01-1984 (mandag)
Don't get stopped in Beverly Hills
Studie 85 25-02-1985 (mandag)