The Gap band
Medlemmer:Ronnie Wilson
Charlie Wilson
Robert Wilson

Historie:Brødrene Charlie og Ronnie Wilson startede begge med at synge i deres fars kirke, ligesom musikundervisning hjemme var obligatorisk! De fik et vidt kendskab til mange forskellige instrumenter, og det skulle vise sig at være en fordel.

Ronnie, der var den ældste, dannede sit eget band som 14-årig, mens Charlie, der var et par år yngre, gik ind i et rivaliserende band nogle år senere.

En aften stod de to bands og øvede på gaden over for hinanden. Ronnie stoppede for at høre sin bror's udskejelser på keyboardet, og mens han nu var der, spurgte han Charlie om han ville være med i hans band for 50$ mere end han tjente på en aften!
Charlie's bandmedlemmer tilbød straks 100$, men Charlie forlod bandet til fordel for hans bror!
Det hele endte dog med at bandet slog sig sammen til ét band istedet, men kort efter forlod gruppens bassist bandet, og Charlie og Ronnie's tredie bror, Robert, kom med istedet. Og han var bare 14 år ...

I et stykke tid turnerede bandet så uden noget rigtigt navn, indtil de fandt på at kalde sig for "The Greenwood, Archer and Pine Streets Band".
Det navn gik naturligvis ikke på en stor plakat, så navnet blev hurtigt forkortet til "G. - A. - P. Street Band", men på grund af en trykfejl kom bandet til at hedde "G A P Band" - og det navn blev hængene.

GAP Band har været - og er stadigvæk den dag i dag - uhyre produktive. Således udkom der ikke færre end tre albums sidste år PLUS et opsamlingsalbum både i 1999 og 2000!


Discografi:
1974: Magician's Holiday  
1977: Gap Band  
1979: Gap Band II  
1979: Gap Band [Tattoo]  
1980: Gap 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Love triangle
Klubland 30-10-1985 (onsdag)
Party train
Studie 84 13-02-1984 (mandag)
You dropped a bomb on me
Studie 83 25-01-1983 (tirsdag)