Alexander Robotnik
Medlemmer:Maurizio Dami

Historie:Dami startede i begyndelsen af 80erne med at lave elektronisk pop/dansemusik, og udgav snart albums under navnet Alexander Robotnik.

Det blev til fire albums, men ind imellem arbejdede han sammen med mange forskellige kunstnere, heriblandt Giorgio Moroder som også var hans store forbillede.

Efter 1987 står der ikke meget om Dami /Alexander Robotnik, men i 1990 kommer han med i bandet Masala.

Discografi:
1983: Problmes d'Amour  
1984: Ce N'est Qu'un Dbut  
1985: Computer Sourire  
1987: C'Est La Vie 

Links:

 Sidst opdateret 01-06-2003 (søndag) af tom.


Spilles i:
Problemes d'amour
Studie 85 16-09-1985 (mandag)