Whodini
Medlemmer:Jalil Hutchins
John "Ecstasy" Fletcher
Drew "Grandmaster Dee" Carter

Historie:Whodini startede i 1981 som en af de første rigtige Rap & Breakdance-grupper i USA, og høstede også stor success.
Whodini var de første der fik lavet en musik-video til rap-musik, ligesom de også var de første med dansere på scenen (Dr. Ice fra U.T.F.O. og Kangol Kid).

Efter deres '87-album gik gruppen hvert til sit for at passe familien, men vendte i 1991 tilbage med albummet "Bag-A-Trix", der desværre floppede fælt. Endnu et forsøg igen i '96 gik ikke bedre.

Discografi:
1983: Whodini  
1984: Escape  
1986: Back in Black  
1987: Open Sesame  
1991: Bag-A-Trix  
1996: Six 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Magic's wand
Pop 83 30-05-1983 (mandag)
Nasty lady
Pop 84 05-03-1984 (mandag)
Rap machine
Studie 84 20-02-1984 (mandag)
Rap machine
Fredags?bent 27-01-1984 (fredag)
The haunted house of rock
Pop 83 04-07-1983 (mandag)
Whodini Megamix
Klubland 23-04-1986 (onsdag)