Bar-kays
Medlemmer:Jimmy King (1966-1967)
Ronnie Caldwell (1966-1967)
Carl Cunningham (1966-1967)
Phalon Jones (1966-1967)
Ben Cauley (1966-)
James Alexander (1966-)

Historie:Fire af Bar-Keys grundlæggere døde i et flystyrt året efter at bandet var etableret. Bem Cauley og James Alexander fortsatte bandet, der fik stor success i USA.

Discografi:
1967: Soul Finger  
1969: Gotta Groove  
1971: Black Rock  
1972: Do You See What I See?  
1974: Coldblooded  
1976: Too Hot to Stop  
1977: Flying High on Your Love  
1978: Money Talks  
1978: Light of Life  
1979: Injoy  
1980: As One  
1981: Nightcruising  
1982: Propositions  
1984: Dangerous  
1985: Banging the Wall  
1987: Contagious  
1988: Animal  
1994: 48 Hours  

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Dangerous
Studie 84 04-07-1984 (onsdag)