The Human League
Medlemmer:Martyn Ware (1977-1980)
Ian Marsh (1977-1980)
Philip Oakey (1977-)
Adrian Wright (1977-1986)
Ian Burden (1980-1986)
Susanne Sulley (1980-
Joanne Catherall (1980-
Jo Callis (1981-1986)
Jimmy Jam (1986)
Terry Lewis (1986)

Historie:Startet i 1977 af Martyn Ware og Ian Marsh, der hurtigt fandt en sanger i form af Philip Oakey. Kort tid efter kom Adrian Wright med som effektmager til deres koncerter, hvilket bestod af en masse slide shows.

I 1980 forlader Martyn og Marsh gruppen efter uenigheder til fordel for Heaven 17, og Adrian Wright bliver tvunget til at lære at spille synthesizer!
Samtidig får Philip Okey fat i Ian Burden og to skolepiger: Susanne Sulley og Joanne Catherall som sangere, og året efter kommer Jo Callis med i gruppen.

I 1985 udgiver Philip Oakey en solo-plade med Giorgio Moroder som producer.

Til alles forbavselse udgav The Human League en plade i 1986 med to nye medlemmer: Jimmy Jam og Terry Lewis (tidl. producere for bl.a. S.O.S. band og Karyn White) - herefter forsvandt Human League.

Oakey, Sulley og Catherall udgav i 1990 endnu et album, og beviste at THL stadig levede (omend ikke med meget spræl).

Discografi:
1979: Reproduction  
1980: Travelogue  
1981: Dare  
1982: Love and Dancing  

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Don't you want me
Studie 83 10-01-1983 (mandag)
The Lebanon
Studie 84 18-07-1984 (onsdag)
Total panic
Pop 83 13-06-1983 (mandag)