Thelma Houston
Medlemmer:Thelma Houston

Historie:Thelma Houston (født 7. maj 1943) startede sidst i 60´erne med at lave musik.
På trods af hendes mange udgivelser var hun en "smal" kunstner der ikke appelerede til den store publikumsskare.
Hun fik dog et kæmpe hit i 1977 med "Dont Leave Me This Way", der senere hen blev taget op af The Communards.

På trods af udseendet og navnet kan jeg ikke se nogle familiemæssige relationer til Whitney Houston.

Discografi:
1969: Sunshower  
1973: Thelma Houston [MoWest]  
1977: Any Way You Like It  
1977: Thelma & Jerry  
1978: Devil in Me  
1978: Two to One  
1978: Ready to Roll  
1979: Ride to the Rainbow  
1980: Breakwater Cat  
1981: I´ve Got the Music in Me  
1981: Never Gonna Be Another One  
1982: Sunshine  
1983: Thelma Houston [MCA]  
1987: Qualifying Heats  
1990: Throw You Down 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Just like all the rest
Studie 84 02-01-1984 (mandag)