Hall & Oates
Medlemmer:Daryl Hall
John Oates

Historie:H & O fandt sammen i 1974, efter at de begge havde været aktive musikkere.

Discografi:
1972: Whole Oates  
1973: Abandoned Luncheonette  
1974: War Babies  
1976: Daryl Hall & John Oates  
1977: Bigger than the Both of Us  
1977: No Goodbyes  
1977: Beauty on a Back Street  
1977: Past Time Behind  
1978: Livetime  
1978: Along the Red Ledge  
1979: X-Static  
1980: Voices  
1981: Private Eyes  
1982: H2O  
1984: Big Bam Boom  
1985: Live at the Apollo  
1988: Ooh Yeah!  
1990: Change of Season  
1997: Marigold Sky  

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Adult education
Pop 84 26-03-1984 (mandag)
Maneater
Fredagsåbent 30-12-1983 (fredag)
Out of touch
Studie 84 17-12-1984 (mandag)