Hazell Dean
Medlemmer:Hazell Dean

Historie:Det er lidt småt med oplysninger på nettet - men ud over Hazell Deans karriere, har hun lavet musik med andre kunstnere både bør, under og efter - bl.a. med Marina Camen i "Sisters are doing it for themselves".

Selv den dag i dag giver Fru Dean koncerter rundt omkring på diverse (ofte bøsse)-natklubber hvor hun fortsat er utroligt populær.

Discografi:
1984: Heart First  
1985: The Best of Hazell Dean (?? Det årstal lyder usandsynligt!)  
1988: Always  
1996: The Winner Takes It All  
1997: The Gold Collection  
1998: Absolutely Fabulous Divas 

Links:
http://www.zivbarber.com/disco/hazell.txt
Komplet diskografi

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Jealous love
Pop 84 07-05-1984 (mandag)
Searchin' (I got to find a man)
Studie 83 19-12-1983 (mandag)
Searchin' (I gotta find a man)
Pop 84 18-06-1984 (mandag)
Searchin' (I gotta find a man)
Pop 83 07-11-1983 (mandag)
They say it's gonna rain
Klubland 30-10-1985 (onsdag)
Who's leaving who?
Studie 88 09-05-1988 (mandag)