Nicole
Medlemmer:Nicole McCloud

Historie:"Don't You Want My Love" som Kim spiller et par gange er en single der bliver udsendt midt i firserne, og er med på Nicole's album "Rock The House".

Både Don't You Want My Love samt hendes album er udsendt med navnet Nicole og Nicole McCloud. Maxien endda i flere udgaver hvor coveret er ændret, således er den engelske Portrait TA6933 med S/H fuld figur billede og blot "Nicole" medens den hollandske findes med to ens covers hvor blot navnet er forskelligt.

Discografi:
1989: Rock the House  
1989: What About Me?  
1991: Don't Let Me Go  
1998: Love Town  
1998: Song Is You 

Links:

 Sidst opdateret 16-08-2006 (onsdag) af breiler.


Spilles i:
Don't you want my love?
Studie 86 10-03-1986 (mandag)
Don't you want my love?
Studie 86 26-05-1986 (mandag)