Men Without Hats
Medlemmer:Ivan Doroschuk (1980-1991)
Stefan Doroschuk (1980-1991)
Colin Doroschuk (1982-1991)
Allan McCarthy (1982-1991)

Historie:Dannet 1980 af brødrene Ivan og Stefan fra Montreal, Canada. I 1982 kom Colin, en tredie bror, med i MWH sammen med trommeslageren Allan McCarthy. Det var disse fire der skrev og sang The Safety Dance i 1982 - singlen kom ud ca 1½ år senere, og blev et monsterhit over hele verden.

MWH prøvede frem til 1991 at følge successen op, men uden held.

Efter årtusindskiftet har bandet lavet et nyt album og tournerer igen.
Se linket, hvor der gives 3 sange som smagsprøver på det nyeste album.

Musikvideoen til The Safety Dance kan opleves på YouTube.com

Discografi:
1982 Rhythm of Youth  
1983 Rhythm of Youth [With Folk of the 80's EP]  
1984 Folk of the '80s, Pt.  
1987 Pop Goes the World  
1989 Adventures Of Women And Men Without Hate In The 21st Century.  
1991 Sideways 

Links:
http://www.menwithouthats.com/

 Sidst opdateret 21-08-2018 (tirsdag) af breiler.


Spilles i:
I got the message
Pop 84 05-03-1984 (mandag)
The safety dance
Studie 83 29-06-1983 (onsdag)