Sylvester
Medlemmer:Sylvester James

Historie:Født september 1944 i Los Angeles som Sylvester James. Død af følgesygdomme til AIDS 16. december 1988.

Discografi:
1973: Scratch My Flower  
1973: Bazaar  
1977: Sylvester  
1978: Step II  
1979: Stars  
1979: Living Proof  
1980: Mighty Real  
1980: Sell My Soul  
1981: Too Hot to Sleep  
1983: All I Need  
1984: Call Me  
1984: M-1015  
1987: Mutual Attraction  
1992: Immortal  
1992: Rock the Box  
1992: Do Ya Wanna Funk 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
Be with you
Studie 83 19-12-1983 (mandag)
Do you wanna funk?
Studie 83 25-01-1983 (tirsdag)
Do you wanna funk?
Studie 83 23-06-1983 (torsdag)
Don't stop
Studie 83 19-12-1983 (mandag)
Don't stop
Pop 83 14-03-1983 (mandag)
Rock the box
Pop 84 19-11-1984 (mandag)
Rock the box
Pop 84 19-11-1984 (mandag)
Sex
Studie 85 13-05-1985 (mandag)