Kurtis Blow
Medlemmer:Kurtis Blow

Historie:Kurtis Blow siges at være den første der forenede rap med hitlisterne - hans tekster var protester, men ikke i helt den samme grad som prægede de øvrige rap-grupper, og så var hans hits ofte ørehængere og mere melodiske end andre grupper.

Discografi:
1980: Breaks  
1980: Kurtis Blow  
1981: Deuce  
1982: Tough  
1984: Ego Trip  
1984: Rapper in Town  
1985: America  
1986: Kingdom Blow  
1988: Back by Popular Demand  
1988: Only the Strong Survive  

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
8 million stories
Studie 84 17-12-1984 (mandag)
Nervous
Studie 83 12-12-1983 (mandag)
One-Two-Five (Main Street, Harlem, USA)
Studie 84 09-01-1984 (mandag)
Party time
Studie 84 20-02-1984 (mandag)
Tough
Studie 83 18-05-1983 (onsdag)
Under fire
Studie 84 31-12-1984 (mandag)