ABC
Medlemmer:Martin Fry (1980-)
Mark White (1980-)
Stephen Singleton (1980-1984)
David Robinson (1980-1982)
Mark Lickley (1980-1984)
David Palmer (1982-1983)

Historie:Robinson forlader bandet i 1982, og erstattedes af David Palmer, der dog allerede i 1983 forlader gruppen igen.
På trods af at ABC nu har deres største success, forlader de øvrige medlemmer hurtigt gruppen, så kun Martin Fry og Mark White er tilbage. De formår ikke at trække gruppen op på top 40 igen.

Først da de for syns skyld tilføjer David Yarritu og Eden til gruppen, sker der lidt igen (Det var virkeligt for syns skyld - de kunne hverken synge eller spille!) - ABCs hitter i både USA og Europa med "Be near me" i 1985, men kort efter bliver Martin Fry alvorligt syg.

Først i 1987 er Fry frisk nok til at genoptage musikken - det bliver til et flot comeback med "When Smokey Sings".

Iflg. diskografien er der ufatteligt mange compilations til et band med kun fem-seks "rigtige" albums, men ihvertfald nogle af disse compilations er kun udsendt i begrænsede (lokale) oplag i enkelte lande.

Discografi:
1982: The Lexicon Of Love  
1983: Beauty Stab  
1985: How To Be A Zillionaire!  
1987: Alphabet City  
1988: Suburbs Of Alphabet City (Japanese remix compilation album)  
1989: Up  
1990: Absolutely ABC (Compilation album)  
1991: Fantastic Compositions (Box set)  
1991: Abracadabra  
1992: 1 (Compilation album)  
1992: 2 (Compilation album)  
1993: Tears Are Not Enough (Compilation album)  
1993: The Remix Collcetion  
1995: The Lexicon Of Love/Beauty Stab (Paired album reissue)  
1996: The Collection (Compilation album) 

Links:

 Sidst opdateret 04-06-2003 (onsdag) af tom.


Spilles i:
4 ever 2 gether
Studie 83 02-05-1983 (mandag)
ABC megamix
Klubland 07-05-1986 (onsdag)
Be near me
Studie 85 09-09-1985 (mandag)
Ocean Blue
Andet 01-02-1986 (lørdag)
The look of love
Studie 84 29-02-1984 (onsdag)
The look of love
Studie 83 23-06-1983 (torsdag)
The look of love
Radioudsendelse 29-12-1982 (onsdag)